2777
2789

وقتی می بینم بعضی ها اینجا پول واریزمی کنن مثلا از فیلیمو بتونن قانونی (خخ) فلان سریال چرت خانگی رو دانلود کنن واقعا فکر می کنم اون افراد عاقل نیستن. رعایت قانون کپی رایت و استفاده حلال برای کسی معنی می ده که صفر تا صد کار و درآوردن کار رو از جیب خودش از زحمات خودش وسط گذاشته باشه نه کسی که بودجه کلان می گیره تا فیلم بسازه سرگرمی درست کنه برای مردم. 

مثلا من هیچ وقت هیچ پولی بابت دانلود هیچ فیلمی برای هیچ سایتی واریز نکردم. خیلی اگر خوشم بیاد فیلمی رو ببینم توی کانال ها دانلودش می کنم مگر فیلمی که بدونم کسی با زحمت و سرمایه خودش ساخته. اما کتابهای لیسانسمو که استادمون چندتا با پول خودش چاپ کرده بود پول دادم خریدم. هر چند بچه های دانشگاه بین خودشون دست به دست می کردن و فقط از یه جلدش عکس می گرفتن که پول ندن و فقط یک بار پول داده باشن و همه استفاده کنن.

نمی دونم اسم این کارتونو بذارم سادگی یا چی؟ 

فیلم های صداسیما بودجه داره نه فیلم هایی که توی نمایش خانگی هست . 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قانون کپی رایت متاسفانه به خاطر همین مدل تفکرت شما هست که تو ایران فرهنگش نمیاد...

برای خودتون کلاه شرعی میذارید.

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه فیلما با بودجه دولت نیست ساختشون 

سرمایه گذار دارن تهیه کننده دارن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

فیلم های صداسیما بودجه داره نه فیلم هایی که توی نمایش خانگی هست .

شما کارگردانی یا چی که انقدر ساده و مسخره نظر دادی رفت؟ اصلا از این خبرا نیست. بودجه دارن این خبرا نیست خانم

فیلیمو و امثالش بودجه میدن فیلم و سریال بسازن یا فیلم و سریال رو میخرن و در ازای اون و بازدید بیننده ها برنامه رو ارتقا میبخشن 

کجای این حق کپی رایت رو شامل نمیشه؟!

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

شما کارگردانی یا چی که انقدر ساده و مسخره نظر دادی رفت؟ اصلا از این خبرا نیست. بودجه دارن این خبرا ن ...

عقل درست حسابی نداریا . میگم کلا صداسیما فقط بودجه فیلم رو میده . کی میگه باقی فیلم ها بودجه دارن؟ سرمایه گذار بله دارن . 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قانون کپی رایت متاسفانه به خاطر همین مدل تفکرت شما هست که تو ایران فرهنگش نمیاد...برای خودتون کلاه ش ...

نه عرض کردم مگر فیلمی که بدونم به یقین رسیده باشم. جمله ام ادامه داشت. ولی شما معنی یک متن ساده رو هم نمی فهمی دیگه. من چی بگم بهت؟

باشه پول بده. انقدر پول بده که خودت خسته بشی

شما کار خودت رو بکن به بقیه چیکار داری؟؟

شاید بقیه اینطوری با وجدانشون راحت ترن

بعدشم سریال ها و رئالیتی شو های نمایش خانگی برنامه های صداسیما نیستن که بودجه دریافت کنن.

خود سرمایه گذار اون برنامه هزینه می کنه.

منم بعضی برنامه هارو از تلگرام دانلود می کنم چون فعلا دستم تو جیب خودم نیست که اشتراک پلتفرم بخرم.

ولی حداقل کار درست دیگران رو هم مسخره نمی کنم.

شما اصلا به چه حقی داری توهین می کنی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شما کارگردانی یا چی که انقدر ساده و مسخره نظر دادی رفت؟ اصلا از این خبرا نیست. بودجه دارن این خبرا ن ...

شما دزدیت رو بکن به این کارا چیکار داری؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

از نظر من دزدیه

دزد شمایی از نظر من. چون پولی رو که نباید وارد کیسه دزد کنی وارد کیسه دزد میکنی. همدست دزدی. چه با خیال راحتم میگن بودجه نداره. انگار یارو رو دیدن از جیب ننه باباش آورده فیلم برای اینا ساخته. پول بدید شماها. اسمشم بذارید کار حلال. ولی راستش خیلیم حلال نیستید. هزار تا جای دیگه هست که دست امثال شما به غیر حلال می ره بخوام مثال بزنم کلی مثال میشه. حوصله اش نیست