2777
2789
عنوان

آیا نگران کننده اس؟!+ عکس

394 بازدید | 21 پست

سلام پسرم الان توو 4 ماهگی شه

الان 1 هفته اس جای واکسن بدو تولدش توو بازوش ملتهب و سفت شده

برا شمام همچین مشکلی پیش اومده؟

نگران کننده اس؟

به نظرتون ببرم دکتر؟یا خوب میشه؟

ارع پسرمنم همین طوری بود

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسر من هم همین طوری شد 4 ماهگی 

ولی من خودم روش رو کندم تا 1 ماه چرک روش خشک میشد بعد خوب شد

البته نمیدونم کارم درست بود یا نه الان 1 سال و 2 ماهشه

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
چه مدت بعد بهتر شد؟

شش ماه بود که رودستش اما اصلا نباید دست کاریش کنی

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
چه مدت بعد بهتر شد؟

خودش خوب میشه وپوستش خشک میشه وبعد به حالت اول برمیگردع

داداش من واکسن بدو تولدش باعث شد یکم پایین تر از زیر بغلش یه غده ی بزرگ ایجاد بشه الان بیست ماهشه

ولی دکتر گفت نه بهش دست بزنین نه کاری داشته باشین به وقتش خودش باز میشه و چرک و عفونتش تخلیه میشه!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اون یعنی که واکسن کار خودشو درست انجام داده. 

مال بچتون خوب میشه .

مال دختر من هیچ علامتی نداره😕بیست ماهشه 

اوایل فقط یه گردی کوچیک زیر پوست بازوش احساس میکردم 

خیلی ناراحتم یعنی مال دخترم واکسنش کارشو خوب انجام ن اده .حالا من چیکار کنم؟خداشاهده هر وقت برم دکتر به دکترش می گم اونم میگه موردی نداره.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.