2777
2789
عنوان

تاحالا بی پولی نکشیده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 29 پست
کمتر کسی پیش میاد ک فقر و نکشیده باشع من خودم اوج فقر و دیدم پولداری هم دیدم فقط و فقط و فقط میگم سل ...

کاش سلامتی بود که اونم ازم گرفته هرجی پول نقدی پس انداز کردم باید خرج دکتر و عمل بکنم

بله دقیقا روزی که بابام از پدربزرگم یکم پول دستی خواست که زندگیمون جلو بیفته رو هیچوقت یادم نمیره با ...

دقیقا همینه باباها با پسراشون مدل دشمن رفتار میکنن من بارها رفتار پدرشوهر و با همسرم دیدم و همش با خودم میگم مگه میشه آخه؟؟ درصورتی ک زبونی جونشون برا همسرمن در میره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش سلامتی بود که اونم ازم گرفته هرجی پول نقدی پس انداز کردم باید خرج دکتر و عمل بکنم

منم چندوقت پیش کلی پول خرج دندونم کردم و کاملا میفهمم حستو.. اما میگذره خدا بزرگه تو دوباره میتونی رو پاشی و بلند شی فقط خودتو نباز

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

منم چندوقت پیش کلی پول خرج دندونم کردم و کاملا میفهمم حستو.. اما میگذره خدا بزرگه تو دوباره میتونی ر ...

😭 سعیمو میکنم ولی حامی نداشتن در کنار این همه سختی نمیدونم بتونم تحمل بکنم یا نه

دقیقا همینه باباها با پسراشون مدل دشمن رفتار میکنن من بارها رفتار پدرشوهر و با همسرم دیدم و همش با خ ...

کاملا درک میکنم 

پدربزرگ منم از گل نازک تر به بابام و ما نوه هاش نمیگه ولی دیگه حرفاشون از چشم میفته من دیگه نتونستم دوستش داشته باشم چون تو عمل باید نشون داد 

کاملا درک میکنم پدربزرگ منم از گل نازک تر به بابام و ما نوه هاش نمیگه ولی دیگه حرفاشون از چشم میفته ...

منم به هیچ حرفی دیگه اعتماد نمیکنم کسی که عمل نمیکنه بیشتر حرف میزنه اتفاقا

فریز تخمک که بیمه تکمیلی دارم ولی ازاده و عمل فیبروم

چه فکر خوبی فریز تخمک  

خیره ان شاء اله الرحمان 

میشه بپرسم فیبرومتون مگه چند سانته که عمل میکنید ؟

من چند ماه پیش اولین بار سونو دادم فیبروم ۵ در ۶ سانت یدونه داشتم دکتر گفت خیلی بزرگ نیست

خدا در همه حال کمکتون کنه 

زندگی بالا پایین زیاد داره این روزا هم میگذره به روزهای خوش میرسی 

کاملا درک میکنم پدربزرگ منم از گل نازک تر به بابام و ما نوه هاش نمیگه ولی دیگه حرفاشون از چشم میفته ...

دقیقا حرف و عملشون یکی نیس حتی برا داماداشون بیشتر هزینه میکنن تا پسرشون 

چه فکر خوبی فریز تخمک خیره ان شاء اله الرحمان میشه بپرسم فیبرومتون مگه چند سانته که عمل میکنید ؟من ...

دکتر گفت بخاطر جراحی فیبروم احتمال از دست دادن تخمکهات بالاست چون ذخیره تخمکم پایینه از یه طرف ازدواجم نکردم گفت اول باید فریز تخمک بعد عمل فیبروم 

برای من ۱۰ سانته ببین اگه ۶ سانته احتمالا بززگ میشه یه دکتر خوب برو قرص بهت بده کوچیک بشه اگه پیگیر نشی کارت به عمل میرسه بعدا بزو دوباره سونوگرافی خلاصه پیگیر باش من اگه زودتر میفهمیدن با قرص مشکلم حل میشد ولی چون بزرگه باید عمل کنم

دکتر گفت بخاطر جراحی فیبروم احتمال از دست دادن تخمکهات بالاست چون ذخیره تخمکم پایینه از یه طرف ازدوا ...

متخصص زنان گفت کاری نمیشه کرد اگر بزرگ شد با جراحی برداشته میشه من بچه هم تا الان نخواستم و ندارم 

گفت الان مشکل نداره تو بارداری ممکنه بزرگ بشه 

قرص چی میدن ؟به من گفت راه نداره از بین بره 

متخصص زنان گفت کاری نمیشه کرد اگر بزرگ شد با جراحی برداشته میشه من بچه هم تا الان نخواستم و ندارم گف ...

خیلی ببخشید چرت گفته اگه تهرانی برو بیمارستان میلاد بهترین دکترا میان باید وقت بگیری اینترنتی 

یعنی چی بزار بزرگ بشه بعد عمل کن 

بعدش ببین قصد بچه دار شدن در اینده رو داری یا نه چون همین فیبروم رو تخمک هم تاثیر میزاره حتی عملش هم باز تاثیر منفی میزاره 

خیلی ببخشید چرت گفته اگه تهرانی برو بیمارستان میلاد بهترین دکترا میان باید وقت بگیری اینترنتی یعنی چ ...

ممنون از راهنماییتون

تهران نیستم 

همه میگفتن چیزی نیست خیلی بزرگ نیست و مشکل ساز نیست 

منم بیخیال شدم 

باید برم یه متخصص دیگه