2777
2789
عنوان

کنترل اعصاب و ذهن

52 بازدید | 9 پست

چه کنم حرص نخورم بچمو حرص ندم بی دغدغه زندگی نکنم خودمو. با دیگران مقایسه نکنم به حرفای مفت دیگرات اهمیت ندم.. چیکارکنم بچه مشکلات رو نفهمه انقدر پیشش آه و ناله نکنم خدایا دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=388379305]دکتر بهزاد قربانی[/QUOازش نتیجه گرفتید؟

من بیمار ایشون نبودم 

ولی میدونم از بهترین ها هستن .

من پزشک خودم قبل تجویز دارو برای تجویز دقیق تر، نوار مغزی گرفت از من ( ایشون ساکن تهران نیستن )  

.    

دوست عزیز

بهترین راه کنترل ذهن،

مدیتیشن،

خودهیپنوتیزم،

تکرار جملات مثبت،

بودن در جمع افراد مثبت، 

و کارهایی اینچنینی هستش

ولی چون من نمیدونم مسئله اصلی شما چیه و تا چه حده، 

بنابراین شاید بهترین راه برای شروع، کمک گرفتن از یک مشاور باشه.

مشاور خوب، میتونه به خوبی به حرفاتون گوش بده

ریشه مشکل رو در ناخودآگاه شما کشف کنه

از طریق هیپنوتیزم توسط خودش(أاگر بلد بود) و یا معرفی به یک هیپنوتیزور اون برنامه ریزی ای که در ضمیر ناخودآگاهتون قرار داره رو تغییربده.

معمولا اگه مشکل خیلی زیاد و حاد باشه، مشاور شما رو به روانپزشک معرفی می کنه که با دارو خوب بشید.

ولی تا جایی که ممکنه سعی کنید مشکل تون رو با ابزار هیپنوتیزم ریشه یابی کنید و در ریشه حل کنید.

با احترام به شما و نظر دوستان

دوست عزیزبهترین راه کنترل ذهن، مدیتیشن، خودهیپنوتیزم، تکرار جملات مثبت، بودن در جمع افراد مثبت، و کا ...

از شما بی نهایت ممنونم که وقت گذاشتید و جواب دادین🌹