2777
2789
عنوان

وای خدایااا فک نمیکردم اینقدر باشه

110 بازدید | 11 پست

یعنی تعداد هموطنان شهیدمان تو جنگ ۱۲ روزه ۱۱۰۰ نفر بوده😔😔فک میکردم خیلی کمتر باشه خیلی ناراحتم

نی نی یار تعلیقم کتی حلالت نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر اتفاق بدی که میتوفه کرمانشاه در صدرش هستش دلم برای مردمش میسوزه خیلی گناه دارن🥺

اره بخاطر هم مرز بودن با عراق هستش دموکرات و کومله تو این ایام خرابکاری کردن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

آخی احساس میکنم خیلی سخته باشه همش ترس وجود داره براشون

من خودم کرمانشاهم نزدیک پادگانیم که برای مقر امریکایی ها تو عراق موشک فرستادن یعنی موشک میبینم بالای سرم و صدا ش تو گوشم

ولی تو این جنگ ۱۲ روزه بیشتر از موشک، پهباد منهدم کردن اونم پهپاد ضد انقلابا

غروب که میشد بسیجیا با موتور کل محله ما رو دور میزدن

هر وانت یا سایپا یا ماشین سنگینو میگشتن 

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

من خودم کرمانشاهم نزدیک پادگانیم که برای مقر امریکایی ها تو عراق موشک فرستادن یعنی موشک میبینم بالای ...

خدا خیرشون بده واقعا همشون  تو این ۱۲ روزه گل کاشتن 

خدا به شمام صبر و عمر با عزت بده