2777
2789
عنوان

بچه ها دلم میخواد برم کار کنم وچون بچه دارم نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
همه همینن ماهم مستاجریم مجبورم...جعبه کلوچه ولی هرکدوم دونه ای ۴۰۰ یعنی هزارتا باید درست کنم بشه ۴۰۰ ...

این ک خیلی اذیتت میکنه کمردرد گردن درد میگیری 

حداقل کارای دیگه انجام بده 

مثلا سفارش پیاز سرخ شده بادمجون  سرخ شده ترشی و این چیزا خیلی بهتره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ک خیلی اذیتت میکنه کمردرد گردن درد میگیری حداقل کارای دیگه انجام بده مثلا سفارش پیاز سرخ شده باد ...

بچه کوچیک دارم اعصابمم نمیکشه مجبورم بخدا کاری هم نیست خیلی گشتم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بچه کوچیک دارم اعصابمم نمیکشه مجبورم بخدا کاری هم نیست خیلی گشتم

میدونم عزیزم منم پسرم ی سالشه اوضاع کاری شوهرمم کلا بهم ریخته فقط خودش کار میکنه 

پسرم ک نمیزاره من کاری کنم 

ولی باز ببین اگه شد ی کاری ردیف کن ک خدای نکرده کمر و گردنت اسیب نبینه

انشالله امسال سال ارزوهات باشه و به همه ارزوهات برسی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

میدونم عزیزم منم پسرم ی سالشه اوضاع کاری شوهرمم کلا بهم ریخته فقط خودش کار میکنه پسرم ک نمیزاره من ک ...

ممنون عزیز دلم همچنین .میز درست کرده برام شوهرم فقط باید برام بیاره ک تکیه بدم رو میز درست کنم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون