2777
2789

دخترم بیست روزی هست و دیگه شیر نمیخوره تو بیداری..  تو خواب ساعت پنج شش صبح متوجه میشم گشنش پنج پیمونه بش میدم..  نیم ساعت خوابید یهو بیداذ شد و جیغ و گریه فهمیدم گشنش تخم مرغ سرخ کردم با نون خورد.. و بعد خابوندمش  الان بگید  شما وقتی از شیر گرفتین شبا چی بهشون میدادین میخوردن بیدار نمیشدن گشنه نمبشدن؟   دوتا شیر خشک داره گفتم اینا رو همون صبحی یبار یش بدم و دیگه نمیخرم یه سال و هفت ماهش..  ولی دغذغم برا شب تا صب  چکار کنم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خواب غذا بده سیر بشه بخوابه صبح زود بیدار کن صبحانه بخوره معمولا تو خواب نباید چیزی بخوره

شما غذا چی میدادین شبا صبحونه چی ایده بدین لطفا

من پسرمو یک ماه و نیم بود از شیر گرفتم اونقد شبا ب حلقش غذا میریختم ک اصلا گرسنه نشه بعضی بچه ها کلا مکنده ان یعنی گرسنه نیستن فقط میخوان مک بزنن تا آروم شن و چون پسر من جز این دسته بود گول زنک دکتر تجویز کرد که بخاطر وجود همون راحت از شیر گرفته شد و هیچوقت شبا بیدار نشد

پسرم ۲۲ ماهشه دکترش گفته تا دوسالگیش باید شیر خشکو بهش بدم فعلا دارم کمش می کنم

دختر من خودش فاصله گرفت هر کاری میکنم نمیخوره ولی پنج صب متوجه میشم گشنش انگشت میخوره بش میدم تو خواب راحت میخوره

من پسرمو یک ماه و نیم بود از شیر گرفتم اونقد شبا ب حلقش غذا میریختم ک اصلا گرسنه نشه بعضی بچه ها کلا ...

گول زنک چیه؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
شما غذا چی میدادین شبا صبحونه چی ایده بدین لطفا

موقع خواب به شرطی که مسواک بزنی شیر عسل بده 

شیر خرما ولی شام باید بخوره .

سوپ حلیم شیربرنج یا غذاهای کوکو کتلت شامی 

الحمدلله رب العالمین ...
من پسرمو یک ماه و نیم بود از شیر گرفتم اونقد شبا ب حلقش غذا میریختم ک اصلا گرسنه نشه بعضی بچه ها کلا ...

گول زن توسن یه سال و نیم گرفت یعنی؟  دختر من خودش از شیر فاصله گرفت ولی بخاطر ک خودم دلم میسوزه صبحا بش میدم 

موقع خواب به شرطی که مسواک بزنی شیر عسل بده شیر خرما ولی شام باید بخوره .سوپ حلیم شیربرنج یا غذاهای ...

امشب سیب زمینی خورد یه ساعت بعدش یه کاسه ماست و بعدم یکم بسکویت و خواب رف ک نیم ساعت بعدش بخاطر گشنگی بیدار شد..  شیر خرما و عسل اینا رو نمیخوره

گول زن توسن یه سال و نیم گرفت یعنی؟ دختر من خودش از شیر فاصله گرفت ولی بخاطر ک خودم دلم میسوزه صبحا ...

نه عزیزم از هفته اول تولد دکتر گفت بهش بده وگرنه ن خودش میخوابه ن تو...شام سنگین بده و اصلا نگران نباش گرسنه نمیمونه 

پستونک 😂😂😂البته پسر من از بدو تولد میخورد

آهااا😁😁نمیدونستم.دخترم نمیگیره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤