دخترم بیست روزی هست و دیگه شیر نمیخوره تو بیداری.. تو خواب ساعت پنج شش صبح متوجه میشم گشنش پنج پیمونه بش میدم.. نیم ساعت خوابید یهو بیداذ شد و جیغ و گریه فهمیدم گشنش تخم مرغ سرخ کردم با نون خورد.. و بعد خابوندمش الان بگید شما وقتی از شیر گرفتین شبا چی بهشون میدادین میخوردن بیدار نمیشدن گشنه نمبشدن؟ دوتا شیر خشک داره گفتم اینا رو همون صبحی یبار یش بدم و دیگه نمیخرم یه سال و هفت ماهش.. ولی دغذغم برا شب تا صب چکار کنم
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرمو یک ماه و نیم بود از شیر گرفتم اونقد شبا ب حلقش غذا میریختم ک اصلا گرسنه نشه بعضی بچه ها کلا مکنده ان یعنی گرسنه نیستن فقط میخوان مک بزنن تا آروم شن و چون پسر من جز این دسته بود گول زنک دکتر تجویز کرد که بخاطر وجود همون راحت از شیر گرفته شد و هیچوقت شبا بیدار نشد