2777
2789
عنوان

بینی گوشتی رو ترمیم کنم سربالا

69 بازدید | 8 پست

۱۳ماهه عمل کردم گوستی با پوست ضخیم  از اولش،بهتره ولی خیلی کوچیک نکرده مخصوصا نوک بینیم یکم بزرگه ونوک بینیم سربالا نیس،بنطرتون بینی گوشتی  خوب میشه ترمیم کنم به سربالا و اگه اگه بتونه نوک رو بیشتر کوجیک کنه تجربه یا نظری دارین بگین دوستان

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بینی به طور معمول تا ۱۸ ماه ورم داره

به خصوص نوکش

بینی من تا دو سال تغییر می‌کرد و کوچک تر میشد

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بینی به طور معمول تا ۱۸ ماه ورم دارهبه خصوص نوکشبینی من تا دو سال تغییر می‌کرد و کوچک تر میشد

میدونی چیه؟ دکترم طبیعی کاره و نوک بینیم پهنه نسبت به بینی های عملی ۴ ماه دیگه میشه ۱۸ ماه فکر نمیکنم یه دفعه باریک بشه و سربالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به خداااا قسم این بینی های کوچیک و سربالا هیچ زیبایی ندارن اصلا به ۹۰ درصد ادما نمیاد اگه قشنگ عمل شده و طبیعی درومده تمام خداتو شکر کن بشین خونت اگه عیب و ایرادی داره حق طبیعیته بهوای ترمیم کنی ولی تروخدا شبیه بینی جذامیا نکن 

بینی به طور معمول تا ۱۸ ماه ورم دارهبه خصوص نوکشبینی من تا دو سال تغییر می‌کرد و کوچک تر میشد

الان مدل بینیت چیه؟؟ بعد پوست بینیتم ضخیم بود? من حتی قوس رو یه نمه داده وحات قوز داره یکم میگفت بیشتر قوس میدادم نمیشد بعدا پوستت میفتاد🙄🙄

عزیزم به خداااا قسم این بینی های کوچیک و سربالا هیچ زیبایی ندارن اصلا به ۹۰ درصد ادما نمیاد اگه قشنگ ...

اخه گلی دراون حدم نمیخوام خخ خوکی بشه ولی خب به کوچولو سربالا باشه و زیر نوک بینیم صاف بشه و یه قوس بیشتر بگیره،الان یه کوچولو قوز داره

عزیزم به خداااا قسم این بینی های کوچیک و سربالا هیچ زیبایی ندارن اصلا به ۹۰ درصد ادما نمیاد اگه قشنگ ...

طبیعی هست ولی اگه سربالا و قوس بیشتر بود بهتر بود البته قبلا قوز داشت جای قوزم خیلی خوب صاف نکرده یجورایی بینیم بی نقص نیس ،نوک بینیم مستقیم و یکم پهنه

الان مدل بینیت چیه؟؟ بعد پوست بینیتم ضخیم بود? من حتی قوس رو یه نمه داده وحات قوز داره یکم میگفت بیش ...

نیمه فانتزی میشه گفت

منم پوستم ضخیم بود

تا یک و نیم سال بینیم خیلی زشت بود

دو تیکه

با یه قوس بعد

ورم و پهنی نوک که خوابید درست شد

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

نیمه فانتزی میشه گفتمنم پوستم ضخیم بودتا یک و نیم سال بینیم خیلی زشت بوددو تیکهبا یه قوس بعدورم و په ...

عه جدی؟ اخه من از اول دکتر گفت طبیعی در میاد و ابنا برا ابنه