2777
2789
عنوان

کات کردم همین الان

154 بازدید | 13 پست

ی هفته پیش ی پسری پیام داد من جوابشو دادم خواستگاری کرد و زنگ زد مامانم این گفت پیویشو پاک کن الکی گفتم کردم ولی نکردم( قبول دارم اشتباه کردم اما معذرت خواهی کردم و پاک کردم )اون فهمید الان سه روزه روانمو نابود کرد از بس گفت دروغ گفتی این یکیش
یکی دیگه همش میگفتم کات اون سریع میگفت آره برو با یکی که پول داره ماشین داره من هیچی ندارم
ی چی دیگ داشتیم وابسته می‌شدیم

یا الان می‌گفت چون تو بیرون میری منم بخاطر تو میام ک ببینمت و تو از کارم بیکارم کردی

مطمئنم حالش بده ولی دیگه نمیکشم منم کلا 17 سالمه کلی آسیب دیدم اونم 21 سالشه 

بهتر که کات کردی الکی روح و روان خودتو نابود نکن سنی نداری که

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سنت کمه اونم خیلییی بچست

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

واقعا داشتم نابود میشدم

به نظرم تو این سن تا می تونی از پسرا دوری کن فقط به فکر خودت باش

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍