2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اگه زنشی که تورو با منشی یکی نمیکنه تو براش مقامت فرق داره.همه یک منشی ها هم بد نیستن اونا هم خ ...

اخه من بعضی وقتا از رو حسودی بد اخلاق میشم بعد میترسم این منشی هارو دیدی چقد زبون دارن ی بی پدر مادرش بیاد

اخه من بعضی وقتا از رو حسودی بد اخلاق میشم بعد میترسم این منشی هارو دیدی چقد زبون دارن ی بی پدر مادر ...

دیگه جامعه یجوریه که ترس هم داره ولی تو موضع ضعف نشون بدی کارو خراب می‌کنی شوهرت رو روی منشی حساس نکنی بهتره حالا فکر می‌کنه چخبره.بعد که حالا زن و شوهرین پس فردا دعوایی چیزی کردین می‌ره دست می‌زاره رو نقطه ضعفت که منشیه یه خوبشو میاره  

دیگه جامعه یجوریه که ترس هم داره ولی تو موضع ضعف نشون بدی کارو خراب می‌کنی شوهرت رو روی منشی حساس نک ...

اره راس میگی نباید ضعف نشون بدم ولی من خیلی ضایعه ام!!!!

اره راس میگی نباید ضعف نشون بدم ولی من خیلی ضایعه ام!!!!

بهتره روی اعتماد به نفس خودت کارکنی.تو اینستا پیجهایی  هست راهکار میده چجوری اعتماد به نفس تو زیاد کنی.خودتو بالا بکش کسی به گرد پات نرسه