2777
2789
عنوان

برای کودک یک سال و نیمه

41 بازدید | 9 پست

بچم خیلیییی لاغره غذا نمیخوره اصلا چیکار کنم یکم وزن بگیره لطفا راهنمایی کنید وزنش خیلیییی کمه و همیشه توی بهداشت رو نمودار قرمزه 

چند تا غذا معرفی کنید براش درست کنم. الان رفتم مغزیجات خریدم آسیاب کنم ولی نمیدونم قاطی چی کنم ک بخوره

دکتر غدد بردی برسی کنه؟

ولی طبیعیه بچه ها کلا تو این سنا غذایی نیستن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چیش سالمه خدارو شکر کلی آزمایش داد هیچ مشکلی نداره داروی اشتها هم داد ولی فایده نداشت

تحرکش زیادم باشه بازم میل نداره؟

مثلا ببرش پارک بخوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بخدا هیچ غذایی دوس نداده یا نمیزاره من بدم بهش میخواد خودش بخوره اونم همشو میریزه

دکتر به من گفت همون یه قاشق که خودش بخوره بهتر از ده قاشقه که تو بهش بدی

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
چشم حتما امتحان میکنم ولی نمیدونم چیا بهش بدم ک خوب شه وزنش

بوقلمون ماهی تخم مرغ

تخم بلدرچین مخصوصا خوبه براش الان 

سویق 

شیر خشک بخر براش

تحرکش و زیاد کن فقط ابجی شاید تحرک بالا بره غذارو با میل بخوره

شربت زینک بهش بده. من از وقتی به پسرم دادم اشتهاش خیلی خوب شد. مویز و توت خشک و انجیر بده. خرما له کن با پودر آجیل و کره قاطی کن بده بهش. خرما تخم مرغ درست کن. گوشت قلقلی بچه ها دوست دارن. کباب هم همین طور. اگه نمیتونی رو منقل کباب کنی کباب دیگی درست کن. کتلت و سیب زمینی سرخ شده هم خوبه. پنکیک و فرنچ تست هم برای صبحونه ش درست کن. غذاش رو ببر بیرون خونه بهش بده. تو پارکی جایی.