بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت مگه خودش بچه نمیخواست که اینطوری باهات حرف میزنه؟
از اینکه تو عصبانیت چیزی پرت میکنن متنفرم خیلی عادت وحشتناکیه ممکنه باعث مرگ و کوری و هزار تا مسیله دیگه ای بشه این عادت رو ترک کنید یا برید خودتونو درمان کنید که عصبی نشید
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
بچه هاتون و بذارید کلاس ورزشی باشگاهی جایی انرژیشون تخلیه بشه و سعی کنید از این به بعد بعضی اوقات بچه هارو به پدرشون بسپرید وقتی هستن و برید خودتون تنهایی بدون بچه ها کاری رو که دوست دارید انجام بدید مثلا خریدی سینمایی جایی برید که حال روحیتون خوب باشه و انرژی داشته باشید
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منطقی باش بالاخره سر بچه شکسته درسته از عمد نبوده اما بالاخره پیش اومده به اونم حق بده کمی غر بزنه
بیشتر خودت کنترل کن تا دیگه پیش نیاد
باور کن خیلی ها سر همین موضوع کارشون به طلاق میکشه و....
سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤
۴ سال هست دخترم صبح مهد میبرم تا کمتر همو ببینن شوهرم پسرمو برده بودش استخر ۳ ساعت بعد امدن خونه شوهرمم گفت من برم بیرون کار دارم که این وسط اینجوری شد