2777
2789
عنوان

کنکور‌‌‌‌ کنکور انسانی

141 بازدید | 13 پست

من از تجربیات خودم توی تاپیک های مختلف میگم، سوالی داشتید بپرسید یا کسی هم تونست راهنمایی کنه، دریغ نکنه این لطف رو از بچه‌ها.💕

سوالی که خیلی از بچه ها در حال حاضر دارن اینه که الان بخونیم دیره؟ زوده؟ اصلا بخونیم تابستون؟

بچه‌ها تابستون بهترین فرصته برای اینکه رفع اشکال کنید و جدی بگیریدش‌. در کنارش ازمون بدید تا بتونید خودتون رو بسنجین‌. از الان وقت دارید میتونین همه درسا رو تموم کنین تا کنکور بدون هیچ‌گونه حذفیاتی‌.

از ساعت مطالعهٔ کم شروع کنید و انتظار نجومی از خودتون نداشته باشین‌.

کم‌کم ساعت مطالعه رو ببرید بالا. خیلی طبیعیه که اول راه شما ضعیف و سردرگم باشین؛ کم کم پیچ و خم راه دستتون میاد پس تا یه ازمون رو خراب گردید ناامید نشید.

استمرار داشته باشید؛ شده کم بخونید اما مرتب و همیشه بخونین. 

مرور مطالب مطالعه شده، از مطالعهٔ پرحجم بهتر و مفیدتره‌.

سوال بپرسید و توی گم‌راهی نمونید💕

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

حتما تابستون آزمون بزنین و دقیق تحلیل کنین

درسایی مثل فنون و عربی و ریاضی و منطق رو ریشه ای اشکالاتتون و برطرف کنید ک بهمن ماه گیرنیفتید

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ورودی دوازدهم انسانیمشروع کردم ولی زیاد جدی نهاحساس میکنم نزدیک مدرسه شده و هیچی نکردم و ...یازده ...

الان وقتشه اتفاقا. اصلا هم دیر نیست. 

ازمون ثبت‌نام کن تا ترغیب بشی به خوندن واسه نتیجه کرفتن توی ازمون. از تایم کم شروع کن واسه خوندن تا کم کم زیادش کنی. انتظار زیاد نداشته باش از خودت، خورد خورد برو جلو.

کنکور و نهایی بهترین فرصت واسه جبران یازدهمته‌.

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

الان وقتشه اتفاقا. اصلا هم دیر نیست. ازمون ثبت‌نام کن تا ترغیب بشی به خوندن واسه نتیجه کرفتن توی ازم ...

من ساعت مطالعه رو رسوندم 8 ساعت تا ۱ هفته دیگه بیشترش میکنم

ولی احساس میکنم عقبم و احساس میکنم همه زود شروع ‌کردن و دارن جدی میخونن

من ساعت مطالعه رو رسوندم 8 ساعت تا ۱ هفته دیگه بیشترش میکنمولی احساس میکنم عقبم و احساس میکنم همه زو ...

۸ ساعت زیادم هست دختر چی فکر میکنی؟ من نهایتا ۶ ساعت می خوندم تابستون‌‌ . نیازی نیست بیشترش کنی خسته میشی. اون وقت از اول مهر که باید از همیشه پرانرژی تر باشی، فرسوده شدی.

اصلا دیر نیست به‌خدا. زرنگ کنکوری حساب میشه اونی که از تابستون شروع کنه. 

خودت رو با بقیه نسنج، با دیروزِ خودت فقط مقایسه کن.

اینطوری هرروز احساس رضایتت از خودت بیشتر میشه( اگر عملکرد خوبی داشته باشی) و بهتر درس می‌خونی. 

تو از کیفیت مطالعه دیگران که خبر نداری. روی کیفیت درس خوندنت‌ تمرکز کن🌱

۸ ساعت زیادم هست دختر چی فکر میکنی؟ من نهایتا ۶ ساعت می خوندم تابستون‌‌ . نیازی نیست بیشترش کنی خسته ...

نه باید بشه ۱۲ ثابت

چون مثلا توی درس عربی و ریاضی واقعاااا ضعف دارم و اصلا نمیتونم تستشون حل کنم

دهم و یازدهمو باید ببندم

ولی روزای جمعه نسبت به روزای دیگه کمتر میخونم 

میشه درخواست بدم آیدی بدم وقتی نیاز داشتم که حرفی درسی باهاتون صحبت کنم؟

نه باید بشه ۱۲ ثابتچون مثلا توی درس عربی و ریاضی واقعاااا ضعف دارم و اصلا نمیتونم تستشون حل کنمدهم و ...

۱۲ زیاده برای تابستون قربونت برم🥲

اره حتما 

نه باید بشه ۱۲ ثابتچون مثلا توی درس عربی و ریاضی واقعاااا ضعف دارم و اصلا نمیتونم تستشون حل کنمدهم و ...

حتما ایدی‌ات رو بفرست برام بهت پیام میدم حرف بزنیم🫂

۱۲ زیاده برای تابستون قربونت برم🥲اره حتما

خدا نکنه خواهر😂

نه عزیزم اوکیه دیگه ۱۲

ولی جمعه هه نه جمعه ها فقط ۲ پارت درس میخونم حدود ۴  ۵ ساعت

چون جمعه ها میرم بیرون که بروزرسانی بشم😂

خب عزیزم درخواست میدم قبول کن.

حتما ایدی‌ات رو بفرست برام بهت پیام میدم حرف بزنیم🫂

درخواست دادم

ببخشید ی سوال ماهانه پول میگیرن یا این که رایگان همین جوری راهنمایی میکنین؟

چون من مشاورم تحصیلی دارم

ولی مثلا جاهایی که کم میارم یا سوالی دارم یا هرچی خوبه برام

ولی گفتم شاید حرفای شما هم روم تاثیر بزاره

یا سوالی داشتم از شما هم بپرسم

وگرنه نمیخوام برنامه برام بچینی و ازینا

خلاصه مثل خواهر نداشتم🤕😂

مثل ی دوست بزرگ تر از خودم که باهاتون بعضی وقتا صحبت کنم اگه انگیزمو از دست دادم.

درخواست دادمببخشید ی سوال ماهانه پول میگیرن یا این که رایگان همین جوری راهنمایی میکنین؟چون من مشاورم ...

حرف زدن که پولی نیست؛ با دلم اینکارو‌ می‌کنم♥️

سلام عزیزم خوبی؟

ممنون از راهنماییت

فقط یه سوال 

درسای فنون و منطق چطور میخوندی و یاد میگرفتی؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

و یه سوال اگر بخواییم رو یه درسی حساب نکنیم و کنکور نزنیمش خیلی تاثیر میزاره رو رتبه؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰