2777
2789
عنوان

مطمئنم بینی مو عمل کنم زیباییم هزار برابر میشه ولی بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 22 پست

منم بینیم شکسته بود عمل کردم عوض نشدم فقط اون استخانه که بیرون زذه بود صاف شذ

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بینیم گوشتیه در چه حد تغییر کردین شما؟ کوچیک تر شده؟

فقط یچیزی یهت بگم اصلا گول فیلم و عکسای اینستارو نخور دکتر من عکس منم گذاشت تو پیجش با دو کیلو ادیت فیلمم میشه ادیت کرد پس گول نخور حضوری برو ببین فقط

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

یعنی نمیشن؟

والا فعلا کسی رو ندیدم خوب شدع باشه یا راضی باشع

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

فیلر بزن نکاقص بینیتو میبره

اخه میگن موقتیه و بعد اینکه اثرش بره خیلی بدتر از قبل میشه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊