من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبهمنم یکجورایی فستهوهم رعایت غذایی خیلی سعی میکنم کم باشه کالری مصرفی م
من ۱۰۰۰ میخورم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
منم حساب کردمطبق فرمول که ودارهو ا پ هاباید ۱۵۰۰مصرف کنم
من با وزن ۸۵ روزی ۱۰۰۰ ۵ ماهه ۳۰ کیلو کم کردم الانم ۷۷ کیلوام مجاز ب ۱۴۰۰ ولی عجله دارم
من ۸۱ شدم از ۸۳به امید خدا بتونمطی سه چهار ماه ۱۶ کیلو کم کنمقدم ۱۶۰ هستبعدش باز بتونم ۵تا دیگه کم ک ...
منم ۱۶۰ قدم قبلا یبار ۸۵ بودم شدم ۵۵ البته باشگاه میرفتم منتها بعد زایمانم برگشت شدم ۹۱ الان شدم ۷۷ اخرین بار که وزن کردم فعلا چند روزه فستینگ شروع کردم تا شهریور حداقل باید ۷۰ بشم