2777
2789
عنوان

نامه به امام زمان

79 بازدید | 12 پست

دوستان من خودم یبار شب‌های قدر برا امام زمان نامه نوشتم و تقریبا شاید دوهفته بعدش نتیجه شو به عین دیدم  و امشب یه کلیپی دیدم که خیلی این کار مجربه و اشخاص زیادی تجربه کردند گفتم منم نمونه ای از این متن نامه رو بنویسم شما هم برا امام زمان نامه بنویسید و بندازید تو آب جاری یا لای قرآن ک کسی نبینه بهتره  البته نحوه نگارش خودمو می‌نویسم و شما میتونید با زبون و گرایش خودتون بنویسید از دوستانی هم که اعتقاد ندارند همینجا پیشاپیش میگم که نظر همتون قابل احترامه و خواهشاً تاپیک رو به بحث نکشونید 

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی فاطمه و ابیها وبعلها و بینها و السر المستودع فیها  بعدد ما احاطه به علمک

سلام به خالق نور و سلام  بر ملائک مقرب به درگاه خدا سلام به نور سلام به آقا رسول الله و سلام براولاد فاطمه زهرا(میتونید یکی یکی اسم ببرید و ازهرکدوم یه حاجت بخواهید) سلام برشهدا و بندگان مخلص خدا  و سلام بنده و محبین الله بر آقا صاحب الزمان   آقا جان خوب هستید می‌دونم که شماهم مثل من غریب و نتهایید می‌دونم که آواره بیابون هایید مولای من منم مثل شما تنهام منم کسیو ندارم ای کاش میشد شما رو می‌دیدم باهاتون درد و دل میکردم  اما خب حالا که نمیشه براتون نامه مینویسم مولای من کمکم کنید دستمو بگیرید منم قول میدم برا ظهور شما تلاش کنم منم قول میدم با نماز اول وقتم و کمتر گناه کردنم و.. خوشحالتون کنم  شما هم منو خوشحال کنید حاجتمو بهم بدید  شنیدم که دعای شما تقدیرات رو تو عالم معنا تغییر میده می‌تونه همه چیو به نفعم قرار بده  اصلا بیا یه قراری باهم ببندیم از این به بعد من برا شما دعا میکنم شما هم برا من دعا کنید اصلا هرکار مستحبی میکنم هدیه به شما  فقط برام دعا کنید قول بدید چه تو این دنیا و چه تو آخرت پارتی من پیش خدا باشید از خدا میخام حب شما رو روز به روز تو دلم بیشتر کنه چی از این بالاتر؟   :)  

ان شا ءالله از خود آقا حاجتتو بگیری عزیزم ♥️با قلب پاکت برای منم دعا کن ک با خواندن نامه ت اشکام جاری شد 💔

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

حاجتت چی بود که گرفتی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجتت چی بود که گرفتی؟

من دوتا حاجت داشتم یجا تو یه کاری هروقت میومدم پیش برم همش مانع پیش میومد از همه جهت از بیماری موقت یا گره افتادن تو‌کارم به شکلهای مختلف که الحمدلله برا همیشه رفع شد اون گره ها کلا باز شدن واما حاجت دومی هم که فقط یه چیز مربوط به خود امام زمان بود که فکر نمی‌کردم به اون صورت محقق بشه که شنیدم نباید گفت 

من دوتا حاجت داشتم یجا تو یه کاری هروقت میومدم پیش برم همش مانع پیش میومد از همه جهت از بیماری موقت ...

اونی که مربوط به امام زمان بود چی بود؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واقعا شرمنده نمیتونم بگم چون نباید گفت حتی نشونه های کوچیک رو وگرنه میگفتم

چرا نباید گفت؟ 

چرا نباید گفت؟

چون که دیگ اتفاق نمی افته ومنم بعد از اون دیگ اتفاق نیفتاده بخاطر همین میگن که باید تواین موارد سکوت کرد البته برا من کوچیک بود نه خیلی بزرگ  ولی خب از همین چیزای کوچیک آدم امتحان میشه

چون که دیگ اتفاق نمی افته ومنم بعد از اون دیگ اتفاق نیفتاده بخاطر همین میگن که باید تواین موارد سکوت ...

چرا اتفاق نمیفته؟ مردم بدونن که بهتره اعتقادشون به امام زمان بیشتر میشه به نفع تشیع هست 

چرا اتفاق نمیفته؟ مردم بدونن که بهتره اعتقادشون به امام زمان بیشتر میشه به نفع تشیع هست

نمی‌دونم شاید یه دلیلش  بخاطر این باشه که بعضیا مسخره میکنن  کسی اگر بخواد تو این موارد پیشرفت کنه مثال های زیادی هست که جلبش کنه اونم اتفاقاتی که برا علما و آدمای خاصی افتاده که شاید هیچ سوادی نداشتن اما واقعا مخلصانه رفتار میکردند البته که این موردی که برامن پیش اومد که خیلی خیلی کوچیک بود حالا خیلی اصرارمیکنی بگم که یه خواب بود نه خواب امام  زمان اما چیز دیگ  اما مثلا نمونش برید داستان حاج کاظم ساروقی رو بخونید ببینید یه پیرمرد روستایی به جایی رسید که شاید یه عالم دینی نتونه به اون مرحله برسه و واقعا مثال دور بر ما زیاده اما خودمون نمیخواهیم گاها یا مثال دیگ بزنم پدرخانم عموی مامانم  آدم نسبتا خوبی بود اهل نماز و قرآن و.. آدم ساکتی بود معمولا اما خب یه بار امام زمان رو دیده بود جمکران به شکل یه جوون زیبا رو که براش میوه برده بود و این شخص تو دلش یه چیزی گفته بوده راجع ب امام زمان که امام زمان از اون مطلع بوده و بهش میگ  طوری که خودش خیلی متعجب بوده از این موضوع