دوستان من خودم یبار شبهای قدر برا امام زمان نامه نوشتم و تقریبا شاید دوهفته بعدش نتیجه شو به عین دیدم و امشب یه کلیپی دیدم که خیلی این کار مجربه و اشخاص زیادی تجربه کردند گفتم منم نمونه ای از این متن نامه رو بنویسم شما هم برا امام زمان نامه بنویسید و بندازید تو آب جاری یا لای قرآن ک کسی نبینه بهتره البته نحوه نگارش خودمو مینویسم و شما میتونید با زبون و گرایش خودتون بنویسید از دوستانی هم که اعتقاد ندارند همینجا پیشاپیش میگم که نظر همتون قابل احترامه و خواهشاً تاپیک رو به بحث نکشونید
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی فاطمه و ابیها وبعلها و بینها و السر المستودع فیها بعدد ما احاطه به علمک
سلام به خالق نور و سلام بر ملائک مقرب به درگاه خدا سلام به نور سلام به آقا رسول الله و سلام براولاد فاطمه زهرا(میتونید یکی یکی اسم ببرید و ازهرکدوم یه حاجت بخواهید) سلام برشهدا و بندگان مخلص خدا و سلام بنده و محبین الله بر آقا صاحب الزمان آقا جان خوب هستید میدونم که شماهم مثل من غریب و نتهایید میدونم که آواره بیابون هایید مولای من منم مثل شما تنهام منم کسیو ندارم ای کاش میشد شما رو میدیدم باهاتون درد و دل میکردم اما خب حالا که نمیشه براتون نامه مینویسم مولای من کمکم کنید دستمو بگیرید منم قول میدم برا ظهور شما تلاش کنم منم قول میدم با نماز اول وقتم و کمتر گناه کردنم و.. خوشحالتون کنم شما هم منو خوشحال کنید حاجتمو بهم بدید شنیدم که دعای شما تقدیرات رو تو عالم معنا تغییر میده میتونه همه چیو به نفعم قرار بده اصلا بیا یه قراری باهم ببندیم از این به بعد من برا شما دعا میکنم شما هم برا من دعا کنید اصلا هرکار مستحبی میکنم هدیه به شما فقط برام دعا کنید قول بدید چه تو این دنیا و چه تو آخرت پارتی من پیش خدا باشید از خدا میخام حب شما رو روز به روز تو دلم بیشتر کنه چی از این بالاتر؟ :)