2777
2789

سلام خانم ها ما سه تا جاری هستیم

جاری بزرگه همیشه انگاری از دماغ فیل افتاده بود همیشههه محل هیچ کس نمی‌داند و حتی صحبت های ساده معمولی رو هم نمیکنه با آدم 

جاری دومی خیلی خون گرم ولی عاشق اینه همیشه ازش تعریف کنی و هندونه بدی زیر بغل ولی خب مهربونه و خوش صحبت 

منم آخری هستم که از همشون کوچیک ترم 

حالا می‌خوام اینجا و بگم 

این دوتا جاریم باهم یک دعوای حسابی کردن بین خودشون دوتا هیچ کسی هم مثلا خبر نداره

بعد جاری اولی که محل سگ نمی‌داد به هیشکی از اون روز به بعد یهو با همه مهربونه شده (با من با خواهر شوهرم با مادر شوهرم )یهو میاد میگه می‌خنده البته مسخره اس خیلی خیلی هی میخواد خودشو نخود هر آشی بکنه 

و این دوتا جاری با هم قهر هستن و سرسنگین

نمی‌دونم چیکار‌کنم اصلا دلم نمی‌خواد کسی که یک عمر تقریبا ۸سال محل سگ به آدم نمیزاشته و ادمو حساب نمی‌کرده یهو آنقدر نزدیک بشه 

اصلا ازش میترسم انگاری 😶😶

فکر کن اون جاری دومی رفته تو لاک سکوت که همیشه خوش صحبت بود 

این یکی میاد حرف بزنه

البته مادر شوهرم و خواهرشوهرمم از رفتارشان معلومه کاملا تعجب کردن و شوکه هستن که چی شده این آنقدر یهو عوض شده و حتی اوناهم نمیتونند باهاش راحت باشند یک جورین

به نظرتون چرا داره این کارو می‌کنه

و این که من چیکار کنم این وسط

دلم نمی‌خواد باهاش صمیمی بشم اصلا 

چون هیچ وقت حتی کوچک ترین خیری ازش ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی چی میخوای بکنی دوست نداری حرف بزنی حرف نزن باهاش

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

هیچی چی میخوای بکنی دوست نداری حرف بزنی حرف نزن باهاش

آخه اون میاد میچسبه بهم و با صدای بلند جلو‌همه مثلا ازم سوالاتشو می‌پرسه حرفاشو مینزه نظراتشو میگه باورکن من اصلا دلم نمی‌خواد صحبت کنم اون صمیمی شده