2777
2789

آزمایش خون و ادرار انجام دادیم دکتر فقط مکمل ویتامین دی بهش داد ولی قدش هیچ تغییری نکرده ..

بنظر تون چیکار کنم؟ شربت افزایش قد بهش بدم؟ اگه بدم چی شربتی رو پیشنهاد میدید ؟ 

اینم بگم از اول کلا بچه قد بلند و درشتی بود ولی الان که دو سال و هشت ماهشه قدش زیر نموداره لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم 🙏😑

ببر دکتر غدد مخصوص کودکان از مچ دستش عکس میندازه راهنمایی میکنه سرخود کاری نکن

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب۵رستش بیرون تو نور آفتاب  بازی کنه (اگه آفتابتون شدیده نه هه درحالت عادی گفتم) بازی های تحرکی باهاش انجام بده حرکت باعث رشده 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

ببر دکتر غدد اطفال

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ب۵رستش بیرون تو نور آفتاب بازی کنه (اگه آفتابتون شدیده نه هه درحالت عادی گفتم) بازی های تحرکی باهاش ...

از وقتی متوجه توقف رشدش شدم بیشتر تو نور آفتاب میزارم بازی کنه و اینکه کلا بچه پر تحرکیه و تغذیه اش هم همیشه ارگانیک و برنامه ریزی شده بوده 😑

از وقتی متوجه توقف رشدش شدم بیشتر تو نور آفتاب میزارم بازی کنه و اینکه کلا بچه پر تحرکیه و تغذیه اش ...

خاک بازی هم بذار بکنه 🙄🌱 یه سر به دکتر طب سنتی هم بزن 

سعی کن سمت دارو مارو و مکمل های به اصطلاح تقویتی تا حای ممکن نری ، میگم با مشورت پزشک مثلا بهش سویق بدی 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!