2777
2789
عنوان

لعنت به اون مردی که با زندگی به زن بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیوون بهش گفته تو مثه دوست دخترم شیطون نیستی , بلد نیستی خوب ... بدی    

واااااي خداااا

باعث تاسفه

خب غلط كرد اومد اينو گرفت

ميرفت همون پلنگو يا داف ميگرفت كه قشنگ راضيش كنه همه جوره😔😔نامرد روزگار

ببخشید حالم خوب نیست ، دوستم عقد کرد پسره گذاشت رفت اینم  اینقد ریخت تو خودش دیشب حالش بد شده ب ...

پناه بر خدا چه دردناك، خدا شفا بده به حق خودش

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
واااا كجا رفت سر چي رفت مشكلشون چي بوده

تو اینستا آشنا شدن ، چند ماه دوست بودن اومد خواستگاریش ، هر روز گل میفرستاد دمه خونه دختره ، بعد از عقد عوض شد توضیحم نداد 

همین اتفاق هم واسه یکی از فامیلای ما افتاده .. بیشرف حتی نمیاد طلاقش بده 

اینم عین خیالش نی، دختره ساده مهریه هم نداره ، فکر کنم چند تا سکه ، اصلا براش مهم نیست انگار . مال یه شهر دیگه هم هست ، همش تو‌ اینستا پلاسه ،همه رو فالو میکنه ، بچه هم نیست اخه سی و خورده ای 

تو اینستا آشنا شدن ، چند ماه دوست بودن اومد خواستگاریش ، هر روز گل میفرستاد دمه خونه دختره ، بعد از ...

آخه بگو دختر عاقل اينستا يا دنياي مجازي جاي شوهر پيدا كردنه

از روز روشنه كه اينجور مردا چطوري ان

آخ كه چقد اعصابم ميريزه بهم كه چرا ما خانوما اينقد بايد سر يه احمق عذاب بكشيم

اینم عین خیالش نی، دختره ساده مهریه هم نداره ، فکر کنم چند تا سکه ، اصلا براش مهم نیست انگار . مال ی ...

بره گمشه از زندگی این بهتره . به دوستت هم بگو ارزششو نداره خودتو اینقد ناراحت کنی .. قحطی شوهر که نیس

پسره از خانواده های سرشناس تهران . دختره از خانواده سرشناس شهرستان هر دو تحصیل‌کرده ، پسره میمرد برای دختره ، دوستمم خیلی دوست داشتنیه کلی خواستگار داشت عاشق این شد . پسره فقط گفته ما بدرد هم نمیخوریم کلی هم گریه کرده 

هفته پیش اومده دوستمو برده بیرون ، دوستم گفته قانع کن منو بگو‌ دوسم نداری بگو کسی اومده تا برم ، پسره عصبانی شده زورکی حلقه دختره رو از دستش دراورده انداخته تو خیابون ، خیلی دلش شکسته دوستم گناه داره 

حالا كاريه كه شده تو كه دوستشي كنارش باش دلداري بده كه محكم باشه بتونه طلاق بگيره ...بره گم شه عوض ...

من ایران نیستم ، دورم ازش فقط پیغام میده حتی تلفنی هم حرف نمیزنه دیشب قلبش درد میگیره بردن بیمارستان بستری شده ، سالم بود بیچاره ، خدا نگذره از اون پسر اشغال