2777
2789

چطور متوجه شدین؟ با سونو یا همینطور که دست بزاری مشخصه؟

ببخشید آخه خودمم مشکل مشابه پیش اومده برام 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم درد میکردرفتم دکترگفت کیست نه توده نیسخود سونو گفت چیز خاصی نیس

وای منم مثل شمام 

درد داره یه چیزی هم حس میکنم شبیه رگ میمونه نمیدونم کیسته اینم یا توده...

میترسم برم دکتر😑

آخه منم اقوام داشتن سرطان سینه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خب منم خواهرم دازههرچی زودتر بزی دکتر بهترهنترس و برو

من ۲۰ سالمه🥲 

خیلی زوده اگه...🥲🤦🏻‍♀️

فقط سونو برو گلمایشالا چیزی نیس

امیدوارم🥲

ببخشید شما هر دوش درد داشت یا یکی

امیدوارم🥲ببخشید شما هر دوش درد داشت یا یکی

یکیش

سمت چپم

وقتی رفتم اول معاینه پستان

گفت سینت یکم سفته ولی چیز مهمی نیس

چون سابقه سرطان دارید واسم سونو نوشت

توی سونو گفت کیست داری

یکیشسمت چپموقتی رفتم اول معاینه پستانگفت سینت یکم سفته ولی چیز مهمی نیسچون سابقه سرطان دارید واسم سو ...

من هردو 

یکیش بیشتر🥲

مرسی جواب دادی عزیزم