2777
2789
عنوان

خانما جوابم بدین خییلی نگرانم

162 بازدید | 12 پست

رفتم خونه مادر اینا شام کالباس مرغ گزفتن فقط یکم گرم کرده بودن پسرم سه سال و نیم در حد سه چهار ورق دایره کوچک خورد الان خیلی میترسم خابیده 

دستام رو خارش افتاده از بس دلم فکره

خدایا پناهم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرای ایرانی چرا اینطورین کاش بیش هز حد نگرانی نباشین واقعا برا بچه هاتونم خوب نیس مادرای ایرانی همیشه نگران بچه هاشونن  این خصلتو ب بچه هاشون منتقل میکنن بابا بیخیال بسپارین بخدا و سعی کنید امانت دار خوبی باشین ودرست تربین کنید البت منظورم این نیس اسی خدایی نکرده ک شما درست تربیت نمیکنی کلن میگم

مگه کالباس رو گرم میکنین؟ 

از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم...