2777
2789

هنوز یه سال نشده که ازدواج کردیم ۷سال دوست بودیم به سختی به هم رسیدیم شوهرم خوبه دست و دلبازه ولی تعادل نداره یا خیلی خوبه یا آدمو به جایی میرسونه که فقط دوس داری بمیری خودشم  سر هرچی مقصر باشه همه چی و میندازه گردن من ‌.دعوا ام کنیم دیگه من و نمیشناسه هرچی از دهنش درمیاد میگه بد دهنه.این سری دعوامون شد درحالی که خودش مقصر بود بازم گفت من صدتا مثل تورو طلاق میدم دوس داری بزار برو منم به جنون رسیدم این سری دیگه زنگ زدم مامان و بابام اومدن ولی بدتر شد اونم عصبانی شد چرا زنگ زدم بیان و گفت من تورو بکشمم نباید بهشون بگی حالا باهم حرف نمی‌زنیم ولی گوشیش و برداشتم قایمکی دیدم پر از فیلم چرت و پرته که نگاه میکنه و ذخیره کرده و به یه ربات تلگرام که خاله ...زده بودم س فرستاده حالم خیلی بد شد ریختم تو خودم در حالی که من واسش کم نزاشتم 

ایرادگیر ازخودراضی ازخودمتشکر مزخرف بهونه جو دیکتاتور 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دعوامون تموم میشه و همه چی آروم میشه میگه عصبانی بودم و منم ازش خواهش میکنم که دیگه تکرار نکن هی نگو برو خونه بابات به اختیار خودم میزاره میگه دوس داری میتونی بری ولی من همش دلم میشکنه با خودم میگم این چجور دوس داشتنیه

چند وقت پیش شنیدم که داره فیلم چرت و پرت نگاه میکنه منم دعوام شد گفتم چرا نگاه میکنی گفت غریبه ان من که نمیشناسمشون اونارو میبینم که تحریک شم با تو رابطم خوب باشه منم گفتم خاک بر سر من که من و میبینی تحریک نمیشی با اونا تحریک میشی تا با من رابطه داشته باشی 

شوهرم خیلی آدم لجبازیه یه چی میگه دقیقا برعکس میکنه گفتم نگاه نکن دوس ندارم برگشت تو روم گفت از نوجوونی نگاه میکردم الانم نگاه میکنم به تو ربطی نداره 😔