2777
2789
عنوان

کرم ضد آفتاب رنگی اکتی پور

68 بازدید | 11 پست

فکر نمیکردم ضدآفتابشم هست همیشه ضدجوششو‌ میدادن ک بنظرم خیلی بهتر از اینه... روشو ‌نخونده خریدم اوردم باز کردم دیدم اونی میخواستم نیست و ضدآفتابه.... انگار گل مالوندی ب صورتت😵‍💫🥵😖

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید اینجا پیام میدم کاشکی ببینید نمیتونم بخوابم از نگرانی نه خودم نه همسرم

از کجا بفهمم حکم جلب داره ..من هیچکسو ندارم جلبش کنن چجوری درش بیارم ..همش میگه برم زندان شاهرگمو میزنم جوونم نیستیم که طاقت بیاره ..چیکارکنم 

از کجا بفهمم حکم جلب داره ..من هیچکسو ندارم جلبش کنن چجوری درش بیارم ..همش میگه برم زندان شاهرگمو می ...

شما میتونی شماره پروندشو ببری اجرای احکام سوال کنی ببینی جلب روی پرونذه هست یا ن.... بعدم نگران نباشین الان شرایط بهتر شده سعی میکنن الکترونیکی تحت نظر قرار بدن... شماهم ک میگین کارمندین اگه حکم جلب داشت با موافقت قاضی اجرای احکام و فیش حقوقی کفیلش بشین... 

کارمند بخش خصوصی هستم قبول مبکنن؟

بعید میدونم ی نفر دیگه کارکند دولتی باشه دارین؟؟ قبول کفالتم بستگی ب نظر قاضی داره شاید اصلا کفیل قبول نکنه بگه سند بیارین... فعلا این اخطاره واسه حضور محض اطمینان اول شما خودت برو‌اجرای احکام بپرس ببین جلب داره یا ن...ممکنه نداشته باشه و فقط خواستن بره تعیین تکلیف کنن بابت پرداخت مهریه

برم همونجا که ابلاغیه گفته ؟یا هر دادگاهی میتونم برم؟

همون واحد اجرای احکامی ک پروندتون هست.... شماره پرونده همه جا یکیه ۱۶ رقمه