2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شش سال دارید

63 بازدید | 8 پست

خانما من یه دختر دارمپنج و نیم سالس هرچی بهش پالس بدم بدتر میشه مثلا خوش اخلاقی کنم یا مثلا مریصه میگه الان پفک میخام میگم امروز مریص هستی نمیشه اما مثلا دوتا خاب کنی خوب بشی میگیرم همش میگه نه پس اون روزم نمیخام بد خلقی میگم باشه هرچی تو بگی همونجور رو هم میگه تا ...اخرش داد بزنم یا جیغ یا با پدرش دعوا کنیم حالا خوب میشه یعنی هرچی منطقی حرف میزنم بدتر میشهفقط باید تهدید و زور و جریمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پسرم همین سنه. یادمه بچه بودم زیاد مریض میشدم وچون هیچی نمیتونستم بخورم مامانم فقط پفک ابمیوه از این تنقلات میگرفت مسگف گشنه نمونه بچه. منم ازش یاد گرفتم الان میبینم هیچی نمیخوره مریض که میشه خوراکی میدم ولی تا خوب شد اول یه موز میدم بعد تشویقش میکنم به غذا

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

حرف حالیشون نمیشه واقعا من میفهمم چی میگی😭😭

من به ستوه اومدم از دستش امشب تب داشتم دیشببردمش حونه عمم امشب اومده دیده تونجام اینقدر گریه کرده که امشب مبخام بمونم بازی کنم گفتم امشب عمه میره ذوضه حالا جوراب و لباس هم تن عمم بود دیگه سروع کرد تا خونه سر ابمیوه سر خاب سر گلو درد سر بازی همه چی گریه و لجبازی تا اخر منو شوخرم دعوامون سد 

عزیزم این نمونه بود همه چی اینجوره

دوره ایه رفتارشون . پسر من ک ی مدت لجباز میشه یمدت خوب میشه یمدت دروغ میگه یمدت باز خوب میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من به ستوه اومدم از دستش امشب تب داشتم دیشببردمش حونه عمم امشب اومده دیده تونجام اینقدر گریه کرده که ...

معلومه خیلی عصبانی هستی .بخدا ما فقط نیستیم بچه های الان دوست دارن حرفشون رو ب کرسی بنشونن.ایشالا بزرگ بشن عاقل بشن و میشن نگران نباش