2777
2789
عنوان

حسودی به بچه جدید

154 بازدید | 11 پست

من به اینکه مثلا نوه وارد خانواده شه حسودی میکنم،نمیتونم تصور کنم مامان و بابام و کلا همه به یه نفر دیگه همش توجه کنن و نمیدونم ازین حرفا که تو یه طرف این یه طرف چون اصلا بچه آدم خب یچیز دیگه اس.(با اینکه این مسئله باعث شده  علاقمو یکم به بچه ها از دست بدم ولی اگر کسی هم بیاد دوسش دارم) خیلییییی زیاد به جزئیات دارم حسودی میکنم و حساسیت به خرج میدم،دوست دارم کمکم کنید چون این حساس بودنم جدیدا خیلی اذیت میکنه منو خیلی.مثلا یه حرفی بزنم توجه نکنن ناراحت میشم 

اگر نوه اولی و عزیز دردونه ای چیزی نمیشه 😂

من اولین نوع نبودم ولی خیلی عزیز دردونه بودم برای همه برادرم هم که به دنیا اومد هنوز هم تمام مهر و محبت و توجه برای منه 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منپ خیلییییی حساسم داداشم جدیدا داماد شده احساس تنهایی میکنم قشنگدوستمو بعد چن سال دیدم با یکی دیگه ...

وای دقیقا خوب درکت میکنم،احساس میکنم به اندازه قبلی مرکز توجه نیستم، بچه آخری؟ ایشاالله خوشبخت بشن

اگر نوه اولی و عزیز دردونه ای چیزی نمیشه 😂من اولین نوع نبودم ولی خیلی عزیز دردونه بودم برای همه برا ...

البته منظورم این بود خودمون نوه دار شیما نه اینکه مثلا دخار عمو یا دختر دایی اینا بدنیا بیاد 

وای دقیقا خوب درکت میکنم،احساس میکنم به اندازه قبلی مرکز توجه نیستم، بچه آخری؟ ایشاالله خوشبخت بشن

خیلییییی بدههههه

اره بچه اخرم🥲

حس خیلی بدیه

من با داداشم خیلییی اوکی بودم ینی بیرون میرفتیم همه فک میکردن باهم رلیمو اینا😂

ولی خب وقتی زنداداشم وارد زندگیمون شد داداشم همههه توجهاتش رفت سمت زنش ینی اصن حس میکنم‌پشتوانم خالی شد حس میکنم تنهام هیشکی مثل قبل پیشم نیس