2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم کی شارژ زده

121 بازدید | 16 پست

هر ماه یه کی برا من ۱۰۰ هزار تومن شارژ می زنه نمی شه فهمید کیه؟

آخه از مامان و بابام پرسیدم اونا نیستن یعنی کسایی که می تونستن باشن رو پرسیدم کسی گردن نگرفته آخه هر ماه ۱۰۰ هزار تومن منطقی نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بهت علاقه داره شاید

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
نه فقط پیام می یاد که شارژ شده خطماگه شماره اش مي یوفتاد که نمی یومد اینجا بپرسم

بی خیال استفاده کن حالشو ببر حالا هرکیه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

کاش یکی هم واسه من شارژ میزد واقعا کمبود شارژ دارم    

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃