2777
2789
عنوان

خوشبحالتون دلتون واسه بچگیتون تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 68 پست
چه رشته ای هستی ؟ شیرازی ؟ همکلاسیمی؟

نه ولی همکلاسی هاتو میشناسم جونم. حتی شاید خودت روهم بشناسم و ندونم
😁😂 اره شیرازیم
برا همین شناختمت از روی حرف زدن و اینکه دانشگاهتو نگفتی

نه ولی همکلاسی هاتو میشناسم جونم. حتی شاید خودت روهم بشناسم و ندونم😁😂 اره شیرازیمبرا همین شناختمت ...

تا اونجایی که الان تاپیک هاتو چک‌کردم ورودی امسال پارسالی‌

من ازت بزرگ‌ترم چند سالی 

دندون میخونم 

تو چی 

ترم دویی؟

She is working on a bio…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا که به اون سلامتی نمیده روانپزشک و … داروی کیلو کیلو هم روش جواب نمیده من زندگیمو جدا کردم ولی کی ...

حق داری جان دلم 

خدا دلتو آروم کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه اینا رو نمیتونم بگم گل لو میرم قشنگگگ😁 نمیدونم شاید

هعی … 

از کتابایی که خوندی تو تاپیکات گشتم هم فهمیدم یه گذشته مشترک داریم 

هری پاتر … کتاب ترند هفتمیای فرزانگان 😂

اون کتابخونش 

هعی دلم تنگ شد

She is working on a bio…

تنها. زمانی ک تو زندگیم خوشحال بودم از ته دل یک سال بود فقط پایه هشتم بودم بعد از اون دیگه رنگ خوشی ندیدم. قبلشم همین طور هر سالم بد تر شد الان دیگه در ح مرگ از اینده و گذشته متنفرم

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

من که عجیب دلم واسه بچگیم تنگ شده.
راستی خصوصی بهم پیام ندادین؟
منتظرتون بودم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

عزیزم یه سوال

شما چطوری تونستید تو اون شرایط سخت خودتو کنترل کنی و خوب به درست هم برسی؟

بهت تبریک میکم واقعا و ممنون میشم منم راهنمایی کنی ک چطوری تونستی چون منم شرایطم تقریبا مثل خودته