2777
2789
عنوان

خوشبحالتون دلتون واسه بچگیتون تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 68 پست
تنها. زمانی ک تو زندگیم خوشحال بودم از ته دل یک سال بود فقط پایه هشتم بودم بعد از اون دیگه رنگ خوشی ...

من همیشه با مشکلات زندگی با دست و پنجه نرم میکردم همیشه 

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام در چه مورد باید پیام میدادم بهتون ؟ فراموش کردم

مذهبی. منتظر بودم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیزم یه سوالشما چطوری تونستید تو اون شرایط سخت خودتو کنترل کنی و خوب به درست هم برسی؟بهت تبریک میکم ...

مجبور بودم همین یعنی ما یه تایمی حتی خونه ی خودمون نبودیم 

مشکلات زندگی وحشتناک رو سرم آوار شده بود 

جای درس‌خوندنم‌‌نداشتم‌

پاشدم رفتم حموم خونه مامان بزرگم تو اون حموم قدیمی درس میخوندم 

She is working on a bio…

من همیشه با مشکلات زندگی با دست و پنجه نرم میکردم همیشه

الانم چند روزی میشه هر روز ارزوی مرگ دارم از خدا میخوام بکشتم نمیدونم چرا نجاتم نمیده 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون