بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم تنبلی تخمدان دارم با همین سیکلم منظم شد ولی خب لکه بینیم از بین نمیره متاسفانه،برا درمان کلیش باس اصلاح سبک کنی ک برا من فعلن جواب نداده دگ منم ولش کردم ولی خب بعضیا بودن جواب گرفتن ،حالا لیست کارایی ک باس بکنی رو برات مینویسم
اول اینک خواب صبح و ظهر به هیچ عنوان نباید داشته باشه ک شاید درمان نشدن منم بخاطر عدم رعایت این مورده،اگ صبح بخوابی بدنت سردو تر میشه ظهرم سردو خشک و هر دو برا تخمدان سمه،حداق یک ساعتو تیم در ظول روز ورزش باس کنی رقص پیاده روی و هر چیزی ک قسمت تخمدونها رو ب حرکت دربیاره،بجز روزای پریودی اجر گرم کن و حداقل نیم ساعت بشین روش ،ماساژ ناحیه رحم و تخمدان با روغن سیاهدانه+بادکش گرم،حذف تمام محصولات کارخونه ای و فست فود ها،بیشتر وعدهای غذاییت رو با غذاهای گرم مثل لوبیا نخود و...پوشش بده بجای لبنیات بادوم استفاده کن،غذاهای سرد رو با مصلحشون بخور اگ بودجش رو داری حتمن روغنت رو عوض کن بجاش زیتون بگیر،قبل و بعد غذات یم قاشق چایی خوری ار ترکیب اویشن زنیان پودر شده و سیاهدانه ی غیر پودر شده بصورت مساوی با هم ترکیب کن و بخور،بعد هر غذایی ک میخوری یه استکان عرق نعنا مایه سنگین،خانم تاجیک جوانه ی گندمم توصیه میکنن بعد از هر غذا یه مشت جوانه گندم..کلن تا جاییک میتونی باس گرما و جریان خون رو ب تخمدونا برسونی ک دوباره اکتیو بشن