2777
2789
عنوان

دانشجو

172 بازدید | 16 پست

یادمه از بچگی هر فیلم و سریالی میدیدم توش اگر دانشگاه یا دانشجو بود یعنی هر کاری میکرد غیر از درس یعنی یه جورایی زندگی عادی خودشون رو داشتن در کنارش دانشگاه هم میرفتن

ولی من واقعا الان دانشگاه میرم در کنارش زندگی هم میکنم یعنی یا همیشه درس دارم یا امتحان و کوییز و میانترم یا ارائه دارم یا دارم میرم دانشگاه یا دارم یک دوره مربوط به مباحث درسیم رو شرکت میکنم و.......

دانشگاه و رشتم رو خیلی دوست دارم کلی کیف میکنم اصلا اینطور نیست که علاقه نداشته باشم ولی حس میکنم راه رو دارم اشتباه میرم باید سعی کنم زندگی هم کنم در کنار دانشگاه

شما اگر الان دانشجویید یا اگر قبلنا دانشجو بودید چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو همین مرحله گیر کردم

لامصب اصلا نمیشه

یا توراهم یا باید درس بخونم 

زندگیمم بوسیدم گذاشتم کنار 💔😂

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
منم تو همین مرحله گیر کردملامصب اصلا نمیشهیا توراهم یا باید درس بخونم زندگیمم بوسیدم گذاشتم کنار 💔� ...

دقیقا الان خیر سرم تابستونه باز هم دارم درس میخونم دلم میخواد خودم رو خفه کنم:/

کلی هم دوره ثبت نام کردم نخونم حیفم میاد چون بابتشون پول دادم:////

تازه شاهکار جدید هم دارم ترم تابستونه هم گرفتم:)

چرا دانشگاه ما بچههاش درس نمیخوندن 😐😂

دانشگاه ما هم این مدل دانشجوها زیادن

ولی خوب من دوست داشتم تو چشم اساتید بیام به خاطر همین قشنگ نشستم خوندم

الانم چون منو میشناسن باید بخونم ک ابروم جلوشون نره:/

ترم چهارم عزیز مهرماه وارد ترم پنج میشم

موفق باشی ❤️

من رشتم حسابداریه روزایی ک کلاس داشتم بین کلاسا ارائه و جزوه هامو مینوشتم و تمرین میکردم ،سرکلاسم گوش میدادم بعد کلاس برا خودم توضیح میدادم مباحثو یا حل میکردم ک یادم بمونه ،اگه حفظیات بود درسم دوباره نیم ساعت قبل کلاسم میخوندم حفظش میکردم ینی کلا تایمی ک تو دانشگاه بودم هر جور شده درسمو میخوندم ک بیرون از اون به زندگیم برسم 

موفق باشی ❤️من رشتم حسابداریه روزایی ک کلاس داشتم بین کلاسا ارائه و جزوه هامو مینوشتم و تمرین میکردم ...

این مورد رو سعی کردم ولی نمیشه

یعنی یه جوری برناممون رو پشت هم میچینن که بدو بدو باید بری این ور و اونور تا به کلاسات برسی:)

ولی خوب در عوض فقط سه روز در هفته کلاس دارم

خیلی خوبه که تونستین کنترل کنید این موضوع رو من بازم انشالله امتحان میکنم ببینم میتونم یا نه

مرسی عزیزم انشالله شما هم موفق باشید