گربه_ملوسممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 415 عنوان نامه ی شوهرم ب من 1816 بازدید | 8 پست همیشه براش اس میدادم ج نمیداد یکساله اس عاشقانه نمیفرستم پیامکامون شده فقط لیست خریداونروز صب حال نداشتم بیدار شممث همیشه نوشتم تهش ی متن نوشتم اونم با مداد مشکی چشم برداشته اینو نوشتهروزم ساخته شدهرچند باز باهم مث موش وگربه ایم 1404/04/24 | 22:09 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71670 اووووف عجب خوب بود🤣🤧 هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲 من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤
ناخنکارسایت عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1217 پایینش چی نوشته؟ ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 5840 چی نوشته؟پیدا نیست خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
گربه_ملوسممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 415 پایینش چی نوشته؟ همونو اون نوشته دیگنوشته مرسی عشقمکاینهمه بفکرمیدوستت دارمچون ج نمیده برام جالب اومد
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10395 آخییییییی🩷 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ناخنکارسایت عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1217 همونو اون نوشته دیگنوشته مرسی عشقمکاینهمه بفکرمیدوستت دارمچون ج نمیده برام جالب اومد خدای منننندر این اطراف شاید ترشیده ای حضور داشته باشد مراقب باشید اشاره به خودم دارمولی خیلی ذوق کردم واقعا از ته دلم بهترینا رو میخوام ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم
گربه_ملوسممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 415 خدای منننندر این اطراف شاید ترشیده ای حضور داشته باشد مراقب باشید اشاره به خودم دارمولی خیلی ذوق کرد ... قربونت برم منما هرروز خدا دعوا میکنیمچون مادرش طبقه پایین تنهاس ما رو میندازه بجون هم