2777
2789
عنوان

عمل بینی دکتر فتح سامی

80 بازدید | 8 پست

بینیم گوشتیه مشاوره پیش دکتر سامی رفتم. بهم گفت عمل با مصرف راکوتان نمره ام میشه ۱۵ و در صورت گذاشتن پروتز چونه دو نمره اضافه میشه ۱۷. خیلی رو پروتز تاکید داشت. اینو گفت چون چونه ام کوچیک و کمی عقبه و بهم گفت در این صورت همه نظر میدن میگن اینجوری شدی اونجوری شدی... و خب اولش اینطوری بودم که اصلا فقط بینی عمل میکنم و کار دیگه ای نمیکنم. ولی یکم فکر دیدم دیدم راست میگه تناسب نداره اونجوری صورتم فکر کنید بینی کشیده ولی چونه کوچیک و کمی عقب. البته من ظرافت چونه مو دوست دارم ولی یکم جلو بیاد خوب میشه. خلاصه من کلی تحقیق کردم و از دکترای متخصص فک و صورت فهمیدم پروتز مشکلات زیادی به بار میاره از جمله تحلیل استخوان و احتمال عفونت. مخصوصا مال دکتر سامی که پروتز سیلیکونی بود. تصمیم گرفتم اول جراحی چانه (جنیوپلاستی) انجام بدم و چند ماه بعد پیش دکتر سامی عمل کنم. کلا اینطور فکر کردم که هر کسی تخصص خودشو انجام بده بهتره. دکتر سامی بینی و یه دکتر متخصص فک و صورت هم برای چانه. 

کسی با دکتر سامی بینی گوشتی عمل کرده؟ راضی هستید؟

البته لازم به ذکره که خودم یکی از بیماراشو تو مطب دیدم که یه ماه از جراحیش گذشته بود و راضی بود‌. ولی خب کلا از جراحی میترسم و دوست ندارم نیاز به ترمیم پیدا کنم..

تجربیاتتون رو بگید لطفا

اینم بگم قبل از این دکتر پیش هر دکتری رفتم ناامیدم کرد. یکیشون میگفت اصلا جراحی نکن و بقیه هم میگفتن تغییرات خیلی کمن در حد ۲۰ ۳۰ درصد. خلاصه این اولین دکتری بود که ناامیدم نکرد و خب تقریبا بهش اعتماد کردم چون متخصص بینی های گوشتیه و طبیعی در میاره که من خودمم طبیعی می پسندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته هر بینی فکر کنم متفاوته قیمتش. ولی برا من که بینیم جزو عمل های سخته بخاطر گوشتی و ضخیم بودن پو ...

از نمونه کارهای این دکتر خوشم میاد، دماغم هم دو بار شکسته متاسفانه  ولی خب هزینه اش سنگینه

از نمونه کارهای این دکتر خوشم میاد، دماغم هم دو بار شکسته متاسفانه ولی خب هزینه اش سنگینه

ای وای عزیزم به امید خدا ایشالا عمل کنی و بینیت خوب بشه. اره هزینه اش زیاده واقعا ولی به نظرم آدم برای دکترای کم ریسک بیشتر خرج کنه بهتره تا اینکه کمتر پول بده و معلوم نباشه بعدا چی بشه. میتونی بازم تحقیق کنی و نمونه های بیشتری ببینی

از نمونه کارهای این دکتر خوشم میاد، دماغم هم دو بار شکسته متاسفانه ولی خب هزینه اش سنگینه

حالا اگر خواستی مشاوره اش رو برو ضرر نداره. منو که قشنگ صورتمو تحلیل و بررسی کرد  

دو ساعت داشت چونه ام رو بررسی میکرد که آخرم گفت پروتز بذار ولی من قبول نکردم