2777
2789
عنوان

میخام نماز شب بخونم . هرکدوم خاستین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 132 پست

لطفا واس منتظرا واس اينكه تو حسرتش نمونن واس اينكه سالم بغلش بگيرين حسي كه من نتونستم تجربه كنم😔😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر دلم شکسته هرچی بی بی این چندماه گذاشتم همش منفی. الان ده تا بی بی دارم اما دیگه جرات ندارم ک ب ...

انشالله به زودی دامنت سبز میشه و هر چی به خیر صلاحت هست عزیزم و هر چه زودتر حاجت روا بشی الهی آمین ، اگه زحمتی نیست برای منم دعا کن که من به خواستم برسم منم براتون ایت الکرسی میخونم

عزیزم لطفا برای سلامتی عزیزانم دعا کن و لطفا دعا کن آرامش به زندگیم برگردد دیوونه شدم از اینهمه فکر😢

الهی ک هرچی از خدا میخوای و به صلاحته برات پیش بیاد

خدا جونم عاشقتم
واسه همه بی بچه ها واسه مستاجرها واسه مریضا خیلی دعا کنید منم حالم خوب نیست زیاد..واسه منم دعا کن ...

ختم چهل روزه برای خونه دار شدن

۷۰ مرتبه بعد نماز صبح رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین

برا منم دعا کنم 

ایشالا امسال دیگه برم سر کار

پسرم زودتر حرف بیاد

عمل دست پسرم با موفقیت بشه 

شوهرم آدم بشه 

صبر و تحملم تو زندگی بره بالا

به همه سلامتی بده 

عاقبتم بخیر بشه