2777
2789
عنوان

وقتی با خواهر شوهرم میرم بیرون از خجالت میمیرم 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 110 پست
ازدواج کرد همسرش مرد راحت شد 😂الآنم دوس داره ازدواج کنه کیس ازدواج نیست

جدی چی باعث میشه اینقدر ب سرنوشت خودتو عزیزانت مطمین باشی؟ چرا فکر می‌کنی دست سرنوشت هرگز سراغتون نمیاد؟ تنهاییش مسخره می‌کنی خدا بهت رحم کنه...ببین اینکه دوست نداری باهاش همنشین باشی اوکی...ولی اینکه داری مسخره اش می‌کنی خصوصا بخاطر شرایطی ک دست خودش نبوده ، خیلی کار زشتیه ...دارم فکر میکنم چقدر مسخره اش می‌کنی و چقدر براش حرف درست می‌کنی در روزمره..اکه جایی بره اگه یکم ب خودش برسه سریع براش حرف درست می‌کنی ک عه فلان .خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره فک کرده زن داداشش مرهم زخمش

ن از زن داداش فامیل در میاد ن از خواهر شوهر...زن داداش من هر موقع ب فامیلای ما میرسه یک بند در مورد منو شوهرمو بچم حرف میزنه...وقتی هم ک بمن میرسه از زنداداش و بچه داداش خودش بد میگه...میگه بچه داداشم معلوله ن حرف میزنه ن راه می‌ره همه رو میزنه...در حالیکه من بچه دیدم ...خیلی ناز و سالمه ...دیگه بعضیا اینحورین.من همیشه بخاطر مادرم بهش احترام میزارم.ولی اصلا اصلا باهاش قاطی نمیشم

جدی چی باعث میشه اینقدر ب سرنوشت خودتو عزیزانت مطمین باشی؟ چرا فکر می‌کنی دست سرنوشت هرگز سراغتون نم ...

من تنهاییش و مسخره نکردم داری کارایی که منو اذیت میکنه رو میگم چرا جنابیش میکنید 

خدایا شکرت ✨💓

دوستان عزیز خواهر شوهر من با همه مردا معاشرت می‌کنه و اصلا تنها نیست یجوری رو من گارد گرفتید درکتون ...

خب حرف هم براش دربیار...چیکارش داری ؟ میخای همه بمیرن چون اومدن تو رو برای پسرشون گرفتن؟