به خدا از اه دلم دعا میکنم برات
ببین تنها کاری که الان باید بکنید این هست که به همسرت امید بدی فیلم هزاران ادمی که پوست و استخوان شدن اما با امید خوب شدن و خلاص از اون مریضی رو نشون بده بگو به خاطر بچمون خودتو قوی کن
ببین میگن برای اینکه نشون بدن انرژی مثبت و فکر ادم چه کاری با ادم میکنه خب
ی ادم اعدامیو میبرن تو اتاق میگن ما ی سوراخ مثلا میزنیم ب دستت و قطره قطره خونت میریزه و حدودا دو سه ساعت دیگه میمیری و شکل اعدامت این هست
بعدم ی سرم میذارن کنار تختش که نبینه و قطره قطره ازش اب میریزه و صدای چک چک اون اب باعث میشه اعدامی فکر کنه صدای خون خودش هست
بعد از ی کم میبینن کم کم فشارش میفته بعد ی ساعت رنگ و روش سفید میشه و بعد دو سه ساعت کلا تموم میکنه
با اینکه حتی ی قطره خون ازش نرفته
من خودم همسایه ی مادرمو دکترا جواب کرده بودن برگشت خونه منتظر امروز میمیره فردا میمیره حتی پول نداشتن هزینه کنن غذای مریض براش بگیرن ولی چون خانمه نمی خواست بمیره و میگفت پسر کوچیکم مجرد موند اوارس بعد من چه کنه اصلا تن به مردن نداد
الان به لطف خدا خوب شده خدا رو بینهایت شکر و کنار بچه هاش تو ارامشن
ببین شک نکن همسرت خوب میشه چون برای خدا هیچ کاری نداره همسرتو خوب کنه
فقط من خودم ادم مقید و متدینی نیستم و از خدا فقط خدا کمک میگیرم الانم برات از ته دل از خدا می خوااام که شوهرتو بهتون برگردونه ولی خود شوهرت از همه مهمتره خدا وکیلی حتی اگه لازم شد پیام منو براش بخون بگو انرژی داشته باش شک نکن تردید نداشته باش که خوب میشی ی درصدم شک نکن
فکر کن سر ماخوردگیه،کرونتس فلانه اینهمه ادم دیدیم خووب شدن در بدترین شرایط