2777
2789
عنوان

بیماری همسرم و هزینه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫠ای بابابشه از جایی کمک هزینه بگیرید کاش

جایی نیست 

هرجا هم میری یه حرفی میزنن 

حتی الان برای بیمه بیکاری اقدام کردم دارن کلی اذیت میکنن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
انشاالله عزیزم ببخشید جواب تک تک رو نمیدمولی برای آرامش دلم دعا کنیدخیلی حالم خرابهدخترم خیلی خیلی ب ...

به خدا از اه دلم دعا میکنم برات 

ببین تنها کاری که الان باید بکنید این هست که به همسرت امید بدی فیلم هزاران ادمی که پوست و استخوان شدن اما با امید خوب شدن و خلاص از اون مریضی رو نشون بده بگو به خاطر بچمون خودتو قوی کن

ببین میگن برای اینکه نشون بدن انرژی مثبت و فکر ادم چه کاری با ادم میکنه خب

ی ادم اعدامیو میبرن تو اتاق میگن ما ی سوراخ مثلا میزنیم ب دستت و قطره قطره خونت میریزه و حدودا دو سه ساعت دیگه میمیری و شکل اعدامت این هست

بعدم ی سرم میذارن کنار تختش که نبینه و قطره قطره ازش اب میریزه و صدای چک چک اون اب باعث میشه اعدامی فکر کنه صدای خون خودش هست

بعد از ی کم میبینن کم کم فشارش میفته بعد ی ساعت رنگ و روش سفید میشه و بعد دو سه ساعت کلا تموم میکنه

با اینکه حتی ی قطره خون ازش نرفته

من خودم همسایه ی مادرمو دکترا جواب کرده بودن برگشت خونه منتظر امروز میمیره فردا میمیره حتی پول نداشتن هزینه کنن غذای مریض براش بگیرن ولی چون خانمه نمی خواست بمیره و میگفت پسر کوچیکم مجرد موند اوارس بعد من چه کنه اصلا تن به مردن نداد

الان به لطف خدا خوب شده خدا رو بینهایت شکر و کنار بچه هاش تو ارامشن

ببین شک نکن همسرت خوب میشه چون برای خدا هیچ کاری نداره همسرتو خوب کنه

فقط من خودم ادم مقید و متدینی نیستم و از خدا فقط خدا کمک میگیرم الانم برات از ته دل از خدا می خوااام که شوهرتو بهتون برگردونه ولی خود شوهرت از همه مهمتره خدا وکیلی حتی اگه لازم شد پیام منو براش بخون بگو انرژی داشته باش شک نکن تردید نداشته باش که خوب میشی ی درصدم شک نکن

فکر کن سر ماخوردگیه،کرونتس فلانه اینهمه ادم دیدیم خووب شدن در بدترین شرایط

به خدا از اه دلم دعا میکنم برات ببین تنها کاری که الان باید بکنید این هست که به همسرت امید بدی فیلم ...

مرسی از اینهمه انرژی مثبت عزیزم

الهی به زندگیت برگرده 🤍❤️‍🩹❤

انشاالله عزیزم ببخشید جواب تک تک رو نمیدمولی برای آرامش دلم دعا کنیدخیلی حالم خرابهدخترم خیلی خیلی ب ...

عزیزم واقعا چقد با تاپیکت ناراحت شدم انشالله زوتر خوب بشن و این روزاهم پشت سر بزاری ♥از پدرت بگیر آخر ماه هم از خانواده شوهرت تو الان خیلی هزینه داری باید از هرکی میتونی بگیری اصلا به غرورت توجه نکن انشالله سرپا شدن جور میکنین میدین

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مرسی از اینهمه انرژی مثبت عزیزمالهی به زندگیت برگرده 🤍❤️‍🩹❤

فدات شم 

مطمئنم به زودی میای خبر خوب شدن همسرتو میدی چون خدایی که من دیدم هم خیلی مهربون و با گذشت هست هم توانا پس برات انجامش میده❤😣❤❤❤و ممنونم از دعای قشنگت

عزیزم واقعا چقد با تاپیکت ناراحت شدم انشالله زوتر خوب بشن و این روزاهم پشت سر بزاری ♥از پدرت بگیر آخ ...

انشاالله عزیزم انشاالله ممنونم 

فکر نمی‌کنم این اتفاق بیفته و اصلا مهم نیستن دگانقدر اذیت می‌کنند که این سالها از چشم افتادنالان حتی ...

چند سالتونه ؟؟ بچه دارید ؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

عزیزم 

بگو حداقل ارث پسرشون رو بدن خرج خودش بشه 

خیلی ناراحتم برای شما 

چه کاری از دستم بر میاد واستون انجام بدم 

عزیزم سریع برو بهزیستی 

پرونده تشکیل بده 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

عزیزم به ی موسسه خیریه تو مشهد پیام دادم ببینم چی میگن 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی