2777
2789
عنوان

حس غربت

123 بازدید | 11 پست

توی شهری که زندگی میکنم غریبیم.صبح تاشب باپسرم و دخترم توخونه تنهام.شوهرم صبح تاشب سرکاره.3سالی میشه که با2تاازهمسایه هامون رفت وآمدداشتم خودم وبچه هام ازتنهایی دراومده بودیم.حالااوناخونه هاشونوفروختن و رفتن.کسایی هم که اومدن جاشون تمایلی به رفت وآمد ندارن.دوباره احساس تنهایی میکنم.به نظرشماچیکارکنم که ازاین افکاربیام بیرون؟؟؟

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باز شما خوبه بچه دارین سرگرم بچه تون هستین من چی بگم که فقط و فقط خودم و همسرم هستیم میتونی دست بچه هاتو بگیری ببری بیرون،خرید کنی،باهاشون بازی کنین .وخیلی کارای دیگه. خودتو سرگرم کن با کارای خونه انشالله موفق باشین

کتاب بخون عزیزم...زمان بیکاری و تنهایت رو با کتاب پر کن..من زیاد اهل رفت و امد نیستم..دوستهای قدیمی از زمان دانشگاه دارم که دورو برم نیستن..گاهی باهاشون حرف میزنم طول روز اونم تلفنی ولی بیشتر کتاب میخونم

عزیزم درکت میکنم منم تازه اومدم یه شهر خیلییییی دور از خانوادم.بچه ام ندارم منتظرم که کارم اوکی شه برم سر کار.منتها الان خونه ام چند روزم هست که اومدیم.شوهرم هم صبح تا عصر سرکار کلی با نت و تی وی و آشپزی و بیرون رفتن و..خودمو سرگرم میکنم.سعی کن کلاس ورزش بری با بچه هات.پارک برو.برو خرید. با بچه هات بازی کن.کتاب بخون

خودت با بچه هات خوش باش...

هیچ وقت حال خوبت را وابسته یکی دیگه نکن.

خودت باش که حال خودت را خوب میکنه...

شادی و موفقیت و قدرت نفست را گره نزن به یکی دیگه...

خودت و بچه هات برین کلاس هنر یا ورزشی...

برین سینما... مراکز فرهنگی شهرداری...

از وقتت بهترین استفاده را ببر... چه بسا بهترین و طلایی ترین زمان زندگیت باشه...

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!

دوستان گلم همه این حرفادرسته.ولی بچه هاهم دوست دارن برن خونه کسی وبابچه های همسن خودشون بازی کنن.ماخانوماهم دوست داریم بشینیم رودررو وبایه خانم که اخلاقش مثه خودمونه چهره به چهره حرف بزنیم.

منم 9ساله که توغربتم.از اول ازدواجم.دیگه از غریبی خسته شدم به شوهرم التماس میکنم بیابریم شهرخودمون اونجا باکم وزیاد میسازیم.ولی شوهرم عاشق کارشه.هنوزکه نتونستم راضیش کنم.دعاکنید راضی بشه.😢😢😢😢

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

منم غریبم ولی کتاب متاب میخونم وقتم پر میشه..تازه بچه هم ندارم 

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋