2777
2789

از یه مشاوری که دختره فرهنگیان هم میخونه یه سوالی پرسیدم تو چنلش بعد همه دوستانه صحبت میکنن منم خیلی عادی به سوالی ازش پرسیدم آخرش گفتم اگه میدونی بگو یا اگه بچه ها میدونن بگن بعد برگشت تو چنلش گزاشت که سوالاتتون و سنجیده تر و با ادبیات بهتر بپرسین بعد من گفتم که بد حرف زدم منظورت چیه برگشته میگه اگه می‌دونی بگو امریه امری صحبت نکن فلان😐😐من امر نکردم واقعا نمی‌فهمم الان منظورش چیه مگه من کجای حرفم بد بود 

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه می‌دونی بگو امریه امری صحبت نکن🤣🤣🤣🤣🤣 

بیخیال به دل نگیر

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بهتر بود بگید اگه میدونید لطف میکنید بگید و از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بدید ممنون از ه ...

دقیقا

استارتر زیادی احساس صمیمیت کرده که اون شخص  زیاد براش خوشایند نبوده.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بهتر بود بگید اگه میدونید لطف میکنید بگید و از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بدید ممنون از ه ...

طرف وایب چنلش دوستانست همه راحت حرفشونو میزنن بعدشم مگه کیه واقعا به دانشجوی فرهنگیان ک تازه قبول شده

🤍

ی لطفا میزاشتی کششولی خب پزشکیم انقد ندیدم شاخ بشن ک فرهنگیان با تراز ۷۰۰۰ هزار شده😄

نه بابا قبر ایشون میخوان بنویسن خانوم معلم نمیدونستی؟؟ سمتشو با خودش میبره 

اصن دلم شکست یه لحظه مگه چی گفتم اونم تو چنلی که همه راحت و صمیمی میحرفن

🤍

نه بابا قبر ایشون میخوان بنویسن خانوم معلم نمیدونستی؟؟ سمتشو با خودش میبره اصن دلم شکست یه لحظه مگه ...

وای دختر مگ معلم چق رتبه میخواد؟؟ترازی ک باید بگیری بری پرستاری باید خیلی بهتر باشه تا معلمی و فرهنگیان با اون حقوق و زحمت

اصلا و اصلا پرستیژ نداره ک بخان بنویسن یا ن

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

طرف وایب چنلش دوستانست همه راحت حرفشونو میزنن بعدشم مگه کیه واقعا به دانشجوی فرهنگیان ک تازه قبول شد ...

هر کی عزیزم 

نوع صحبت کردن شما نشان شخصیت شماست نه طرف مقابل 

حتی به نظرم با بچه ها هم باید قشنگ و مودب صحبت کنیم 

چه ربطی داره که ایشون کیه و بقیه کی ان

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

حقیقتن حس کردم خودشو گرفت 😂😂😂

ببین کسی اگه خودشو ارزشمند بدونه واقعا از این چیزای مسخره ناراحت نمیشه و احترامشو در معرض تهدید نمیدونه

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

وای دختر مگ معلم چق رتبه میخواد؟؟ترازی ک باید بگیری بری پرستاری باید خیلی بهتر باشه تا معلمی و فرهنگ ...

منم به مسخره گفتم 

وای چقد حالم بد شد یه سوال پرسیدم دیگه این چه طرز برخوردش بود حرفش یه جور بود انگار ک ببین تو هیچی نیستی طرف دانشجو تازه قبول شده یعنی چقد یه آدم لولش می‌تونه پایین باشه خوب مگه پادشاهه که من با التماس باهاش حرف بزنم چقد بدم اومد ازش هممون می‌خوایم بمیریم باوو یعنی بعضیا خیلی به این دنیا دل خوش کردن :)))) 

🤍

«اگه میدونی بگو» رو به کسی که از نظر اطلاعاتی ازت بالاتره و ازش کمک میخوای نباید بگی

لحن جالبی نداره و کاملا امری هستش

ربطی هم به صمیمی بودن یا نبودن نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.