2777
2789

اسم نمی‌برم که قوانین سایت نقض نشه ولی مشخصه دیگه، چه سودی داره اخه؟؟ تاپیک های پشت هم چرت و پرت همه ام پر بازدید. اصن محل شون نداریم ضایع شن 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

چون یه عده عاشق اینن نوچه کاربرهای معروف باشن براشون دستمال کشی کنن یا تملق گویی کنن شخصیتشون اینه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه سایت و با سیرک اشتباه گرفتن 

از سن و سالشون هم خجالت نمیکشن حرفای خنده دار توهمات مضحک و.....

سایت واقعا غیرقابل تحمل کردن

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

من تاپیکای خود این افراد نمیرم چون تجربم ثابت کرده تاپیک پشت هم پربازدیدی که همشم یه موضوع داره یه جای کارش میلنگه امام اونقدر درموردشون تاپیک میزنن که بیشتر اعصاب ادم خورد میشه بابا نرید تاپیکشون وقتی نظرتون نیستش 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من تاپیکای خود این افراد نمیرم چون تجربم ثابت کرده تاپیک پشت هم پربازدیدی که همشم یه موضوع داره یه ج ...

بحث این که طرف واقعا داره چرت و پرت میگه 

بعد ی جوری ام برخورد میکنه انگار ما اسکولیم

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

مثلا کی نامحسوس اشاره کن ببینم خانومی😂

بچه ها اشاره کردن دیگه پست اول یکی ریز گفت

کاربری های دیگه خودشونن عزیزم

همه نه خیلی دیدم اینجا که نوچه واسه خودشون جمع میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کیا مثلاچرا هیچکیو اینجا نمیشناسمچطور بفهمیم فیکنبعدم چرا دروغ بگن درک نمیکنممثلا بخان دروغ بگن و به ...

تاپیک های پربازدیدی معمولا فیکه جز مذهبی ها و تاپیک های مفید بقیه چرت