اسم نمیبرم که قوانین سایت نقض نشه ولی مشخصه دیگه، چه سودی داره اخه؟؟ تاپیک های پشت هم چرت و پرت همه ام پر بازدید. اصن محل شون نداریم ضایع شن
لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تاپیکای خود این افراد نمیرم چون تجربم ثابت کرده تاپیک پشت هم پربازدیدی که همشم یه موضوع داره یه جای کارش میلنگه امام اونقدر درموردشون تاپیک میزنن که بیشتر اعصاب ادم خورد میشه بابا نرید تاپیکشون وقتی نظرتون نیستش
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
من تاپیکای خود این افراد نمیرم چون تجربم ثابت کرده تاپیک پشت هم پربازدیدی که همشم یه موضوع داره یه ج ...
بحث این که طرف واقعا داره چرت و پرت میگه
بعد ی جوری ام برخورد میکنه انگار ما اسکولیم
لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚