2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت به از ١١ روز iui

556 بازدید | 21 پست

سلام دخترا امروز ١١ روزه كه من iui كردم و روز ٢٥ پري من بود. من فقط ي دونه امپول ٢٥٠ hmg زدم ،اما امروز بي بي چكم دو خط شد خيلي سري..به نظر شما تاثير امپول بوده ؟

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارك عزيزم فقط تو رو قسم به حال الانت همه ي منتظرا رو دعا كن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

منم وقتي ميكروم مثبت شد دو روز كامل شب و تا صبح خوابم نميبرد از خوشحالي خيلي هيجان زده شده بودم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من باورم نميشه ،نزديك به ٣ ساله منتظرم

عزيز دلم ايشالا سالم بغلش  بگيري منم بعد از سه بار ايو اي بعد ٥ سال باردار شده بودم

عزيز دلم ايشالا سابم بقلش بگيري منم بعد از سه بار ايو اي بعد ٥ سال باردار شده بودم

خدا رو شكر 

منم بعد دو تا iui منفي بوده 

اما هنوز هم نميتونم باور كنم اگه واقعا باردار باشم اين روز رو واسه همه چشم انتظارها اروزي ميكنم ،خودم ميدونم چقدر زجر آور است

خدا رو شكر  منم بعد دو تا iui منفي بوده  اما هنوز هم نميتونم باور كنم اگه واقعا باردار ب ...

منم هنوز منتظرم عزيزم 😔

منم هنوز منتظرم عزيزم 😔

عزيزدلم اميدوارم زود زود دلت خوشحال بشه ..من خودم هنوز مطمئن نيستم بايد صبر كنم چند روز ديگه

عزيزدلم اميدوارم زود زود دلت خوشحال بشه ..من خودم هنوز مطمئن نيستم بايد صبر كنم چند روز ديگه

ايشالا كه هست گلم هيچ وقت نا اميد نشو خدا خيلي بزرگه🤗