سلام دخترا امروز ١١ روزه كه من iui كردم و روز ٢٥ پري من بود. من فقط ي دونه امپول ٢٥٠ hmg زدم ،اما امروز بي بي چكم دو خط شد خيلي سري..به نظر شما تاثير امپول بوده ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارك عزيزم فقط تو رو قسم به حال الانت همه ي منتظرا رو دعا كن
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
منم وقتي ميكروم مثبت شد دو روز كامل شب و تا صبح خوابم نميبرد از خوشحالي خيلي هيجان زده شده بودم
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزيز دلم ايشالا سالم بغلش بگيري منم بعد از سه بار ايو اي بعد ٥ سال باردار شده بودم
خدا رو شكر منم بعد دو تا iui منفي بوده اما هنوز هم نميتونم باور كنم اگه واقعا باردار ب ...
منم هنوز منتظرم عزيزم 😔
عزيزدلم اميدوارم زود زود دلت خوشحال بشه ..من خودم هنوز مطمئن نيستم بايد صبر كنم چند روز ديگه
ايشالا كه هست گلم هيچ وقت نا اميد نشو خدا خيلي بزرگه🤗