2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

68 بازدید | 8 پست

پسرم امسال میخواد بره کلاس نهم.نشسته تابستون داره فیلم های آموزش پایتون جادی در مکتب خونه رو میبینه.نمیدونیم تجربی بره یا ریاضی . آخه تجربی اگر بره هم وقتش ۷ ۸ سال برای پزشکی عمومی تلف میشه یا باید بره فیزیوتراپی . اگر هم ریاضی بره میره کامپیوتر.

به نظر شما چه کار کنیم؟

اصلا با برنامه نویسی که داره الان فیلماشو میبینه به جایی میرسه؟

میتونه چند هفته دیگه پروژه های برنامه نویسی انجام بده؟

بغل پایتون چی یاد بگیره خوبه؟

در مورد انتخاب رشته بغل درس های فیزیوتراپی میتونه برنامه نویسی هم انجام بده؟

جادی رو میشناسید؟

به نظرتون آموزش پایتون جادی در سایت مکتب خونه به درد بخور هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید ببینی سرعت یادگیری و انجام تکالیفش چطوره. من خودم دوره پایتون مقدماتی جادی رو عید امتحان کردم بد نبود اما سرعت انجام تکالیفم به نظر خودم کند بود و چون مشغله های دیگری هم دارم دوره رو کامل نکردم ولی بعدا باید دوره ها رو به صورت  تخصصی دنبال کنم چون به درد میخوره.

پسر تون باید به سطحی از دانش تو برنامه نویسی برسه که یادگیری ماشین رو شروع کنه و تاسطح پیشرفته جلو بره در همه علوم ازجمله پزشکی کاربرد داره و هرچی زبان های مختلف برنامه نویسی یاد بگیره برای آینده ش بهتره ولی پروژه محور کار کنه که پیشرفتش رو متوجه بشه 

نگرانیتون بسیار به جا هست 

من پس فردا کنکور تجربی دارم البته اردیبهشت و نهایی رو خوب دادم احتمال زیاد پزشکی میارم

من رو بگیرید جای فرزند خودتون

سال نهم عاشق برنامه نویسی بودم البته بیشتر طراحی وبسایت و بعدش سی شارپ

موقع انتخاب رشته مشاور نشست جلوم زل زد بهم گفت حیف تو که بری رشته ریاضی(درسم خوب بود) و بعدش واقعا از حرفش ناراحت شدم

مامان بابام گفتن هرچی میخوای برو ولی وقتی نگاه کردم دیدم جو کلاس ریاضی خوب نبود و اکثرا دانش آموزایی بودن که به درس توجه نداشتن رفتم تجربی

سال اول هیچی نخوندم اما یازدهم کم کم جدی گرفتم دوازدهم هم زور خودمو زدم الان هم راضیم

اینا رو گفتم که بگم من که الان تقریبا مطمئنم پزشکی میارم این حسرت تو دلم مونده که چرا طراحی سایت رو ادامه ندادم

بزار الان یاد بگیره حتی در بدترین صورت هم این یادگرفتن مانع چیزی نمیشه

من خودم الان تابستون میخوام برم ادامه بدم

اینا رو نوشتم اینم بگم که آقای جادی از کار درست ترین افراد این حوزه هستن

من پایتون رو کار نکردم اما آموزش گیت هاب رو از ایشون دیدم فوق العاده خوش اخلاق و فهمیده هستن 

هنوزم بعضی اوقات رادیو گیک ها رو گوش میدم

کنار پایتون سعی کنن حتما فریمورک های مرتبط با این زبان رو هم یاد بگیرن مثل جنگو و یا ...

میگم این آموزش عالی هست اصلا از این لحاظ شک به دلتون راه ندید

در رابطه با کنار رشته که بگم دهم شاید بتونه به آموزش ادامه بده ولی از یازدهم دوازدهم باید قیدش رو بزنه

من الان خودم حجم زیادی از مطالب یادم رفته چون برنامه نویسی شدیدا نیاز به این داره که به روز باشید و آپدیت باشید

بگذارید الان علاقه اش رو دنبال کنه مطمئن باشید این علم یه جایی به کارش میاد

سلام نی نی یار عزیز 

@niniyar‍ 

تمام تاپیک های این کاربر تبلیغاتی و خودش هم یک یوزر فیک هست که در جهت تبلیغات و بالا بردن نام یک مجموعه ی آموزشی به دروغ تاپیک های تکراری زده است برای تمیزسازی انجمن از چنین پیام های فیک و تبلیغاتی لطفا این تاپیک را که بصورت تکراری حدود ۵۰ بار ثبت شده پاکسازی کنید. همچنین این یوزر به نظر میرسد توسط شما مسدود شده و به همین علت نام کاربری جدیدی ساخته و شروع کرده دوباره کیلویی تاپیک باز کردن و یه متن تکراری را بصورت ربات کپی میکنه که این همه رو اذیت میکنه و چه بسا سر خیلیا متضرر میشن و سر همین داستان های ساختگی میرن و هزینه میکنن 

یوزر جدید این کاربر @dfggrrsf‍ هست میتوانید تاپیک های اخیرش رو چک کنید یوزرش رو هم ۵ روزه ساخته

با تشکر.

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘