2777
2789

سلام خانم ها 

من نمیتونم نماز بخونم الان 

اگه کسی میتونه همین الان ۲ رکعت به نیابت از من 

به نیت زیارت امام حسین بخونه 

ان شاءالله حاجت روا بشه 

هر کی خوند بگه دو رکعت نماز حاجت براش بعدن میخونم 

که فکر نکنید دارم سواستفاده میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کجا رسیدم 🥲

یعنی دو رکعت نماز اینقد بدوشتون سنگین بود 

من که گفتم جبران میکنم 

ولی واقعا خدا حق داره حاجت هیچ کس رو نمیده 

چون اصلا برا هم دیگه هیچی رو نمیخوایم 

اذان رو گفت چله منم خراب 😭😭😭

نیتم این بود قبل اذان دم غروب نماز بخونم 

اصلا برام مهم نیست کسی این پیام رو میبینه یا نه 

ولی خدا خیلی از دستت ناراحتم 

تو که با من نیستی چه انتظاری از بندت داشته باشم 

به کجا رسیدم 🥲یعنی دو رکعت نماز اینقد بدوشتون سنگین بود من که گفتم جبران میکنم ولی واقعا خدا حق دار ...

البته بین نماز مغرب و عشا خوندمش کاش زودتر میگفتی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
البته بین نماز مغرب و عشا خوندمش کاش زودتر میگفتی

فدات مرسی عزیزم 

ولی مم نیست کرده بودم غروب آفتاب و قبل از اذان نمیدونم قبول شده یانه 

ولی حالا که خوندی منم وقتی تونستم ۲ رکعت نماز حاجت به نیتت میخونم و ۱۰۰۰ صلوات به نیت تو میفرستم

سلام عزیزم 

در راستای سوالتون ، برای هر نیت فقط یکبار میشه استخاره زد،مگر اینکه شرایط واقعا تغییر کنه

مثلا شما برای خواستگارت استخاره زدی و بد اومده، الان شرایط کاریش یا خانوادگیش یه تغییر اساسی کرده

اونطوری که شما گفتی ، برای یک نیت سه بار استخاره زدی که اصلا درست نیست

و اینکه شما اگر تو دلت نظرت درباره اون خواستگار منفی بود، اصلا استخاره اعتباری نداره

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
به کجا رسیدم 🥲یعنی دو رکعت نماز اینقد بدوشتون سنگین بود من که گفتم جبران میکنم ولی واقعا خدا حق دار ...

نمازش روش خاصیه؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

فدات مرسی عزیزم ولی مم نیست کرده بودم غروب آفتاب و قبل از اذان نمیدونم قبول شده یانه ولی حالا که خون ...

مرسی عزیز دلم راضی به زحمت شما نیستم من بدون توقع خوندم ی دونه صلوات هم خوشحالم میکنه 😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️