مهسا۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 322 عنوان قرص گلای وانس و عوارضش! 463 بازدید | 3 پست بچه ها قرص گلای وانس باعث ایجاد کیست میشه؟ من خودم پلی کیستیک ایی هستم آیا مصرف این قرص کیست زا هست ؟ کیست از بین میبره ؟ آخه دوماه دارم مصرف میکنم دوماهم هست پری نشدم تستم میدم آز منفی رازیانه هم هفته ای یبار میخورم ولی میگن گرمی طبعت گرم نخور چکار کنم بشم برم دکتر الان پروژسترون میده دوست ندارم اینقدر هورمون وارد بدنم کنم من اینماه نی نی دار میشم😍 1396/12/12 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلf عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 229 منم میخورم ولی فکر نکنم کیست ساز باشه اتفاقا برای ازبین بردن کیست خیلی خوبه، عوارضشم که داخل بروشورشم زده
مهسا۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 322 منم میخورم ولی فکر نکنم کیست ساز باشه اتفاقا برای ازبین بردن کیست خیلی خوبه، عوارضشم که داخل بروشورش ... اخه دوماه نشدم تست آزمم منفی بنظرت دلیلش چی میتونه باشه من اینماه نی نی دار میشم😍
ساحلf عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 229 نباید اینجور باشه برو دکتر برات سونو بنویسه، من پریودام خیلی نامنظم بود از وقتی این قرصو خوردم منظم شد