2777
2789

من امروز رفتم دانشکده علوم پزشکی واسه عصب کشی دندونم بعد یه دختر دستیار دندانپزشک بود 

چیزی که برام جالب بود این بود که برخلاف جاهای دیگه مثل کلینیک و مطب ها که باید تااخر وقت دستیار ها جون بکنن و حتی بعضیاشون دو شیفت کار میکنن این دختر ساعت ۹ صبح اومد تا ۱ ظهر 

من سه روز پشت سرهم رفتم و هر سه روز دقیقا میگفت من فقط از ۹ تا ۱ هستم بعدش تعطیل میشه 

و بنظرم حقوق اداره کار رو بهش بدن و بیمه

البته مطمئن نیستم 

بچه ها کسی میدونه شرایط استخدامش چطوری بوده که تونسته تو دانشکده مشغول بشه چون هرچی رشته های استخدامی واسه علوم پزشکی زدم دستیار دندانپزشک نداشت

واینکه بیمه بهش تعلق میگیره 

لطفا اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید ممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق وزارت کار امکان نداره با این تایم کار، نصف حقوق شاید، 

این احتمالا کارآموزه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

باید یه دوره آموزش ببینی برای دستیاری بعد که مدرک بهت دادن میتونی مشغول به کار بشی (یکی از دوستام می ...

اونو میدونم عزیزم ولی علوم پزشکی رو هرکسی ندیدم که بتونه بره سوالم اینه ایشون پارتی داشتن یا مثلا استخدام اونجا بودن؟

برای کارآموزی باید رشته ات دندان باشه یا دوره دستیاری رو پیش دکتر گذرونده؟

اینو نمیدونم، چون اصلا توی زمینه فعالیت نکردم

ولی خودم توی حوزه کاری خودم کاراموزی رفتم، همینجوری بود، اولش یکم اموزش بود بعد یه تایم کوتاهی میرفتم شرکت 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی