2777
2789
عنوان

یه کرم یا محلول برای از بین رفتن جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 31391 بازدید | 40 پست
نه عزیزم لک شده جاش . تازه هم هستن

اگه التهابشه فقط

میتونین از کلوبتازول استفاده کنید

فقط اگه دندون یا سینوزیتتون زیر پوستتون عفونت کرده باشه

با کلوبتازول بدتر میشه

چون مث دگزامتازوا باعث سرکوب سیستم ایمنی میشه

اگه التهابشه فقط میتونین از کلوبتازول استفاده کنید فقط اگه دندون یا سینوزیتتون زیر پوستتون عفونت ک ...

چندتا مثل کرم کترل و هایسک بهم معرفی کردن اما مث اینکه عوارض داره پوست پوست میشه . طبیعی شاید بهتر باشه کاری کنم نه ؟ 

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا مثل کرم کترل و هایسک بهم معرفی کردن اما مث اینکه عوارض داره پوست پوست میشه . طبیعی شاید بهتر ب ...

کلوبتازلو ی ار بزنید اگه قرار باشه اثر کنه اثر میکنه

چیزی نیس ک بخواد ی هفته استفاده کنید

ضد التهابه قویه

احتما نازک شدن پوست هس ولی ن با یکبار مصرفش

کلوبتازلو ی ار بزنید اگه قرار باشه اثر کنه اثر میکنه چیزی نیس ک بخواد ی هفته استفاده کنید ضد التها ...

آهان باشه ممنون که گفتی ♥️

به خودت بیا یه ذره !😏

من از کلیندامایسینم استفاده کردم جالب نبود

اول باید دلیل جوشاتون مشخص بشه

چون هی دوباره برمیگرده

و اساسی هم از ریشه خشک نمیشن

از تریامسینولون ان ان هم اسه جوش استفاده میکنن 

من خودم ازش استفاده کردم جوشو برد

ولی جاش شد لک قهوه ای

با سلام

محلول ضد آکنه ژنو بایوتیک، فرمولاسیونی گیاهی و مؤثر برای درمان آکنه است و به علت دارا بودن مواد مؤثره ویژه، توان مهار و بهبود ضایعات التهابی و غیر التهابی آکنه را داشته و با رطوبت رسانی مناسب، مانع از خشکی پوست می شود.

سلام دوستان چند سالی بود بعد از بارداری وزایمان پوستم حسابی خراب شده بود تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم🤩🤩🥰mojezeye_zibayi98@

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

منم پوستم ناحیه پیشانی و روی گونه هام پره کک و مک بود ولی با انجام پیلینگ هالیوودی تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد لک ها رفت و پوستم روشن تر هم شد خیلی راضی بودم از کلینیک و خانم دکتر عباسی.

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.