2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مدرسه غیر دولتی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 127 پست
حالا چرا دولتی نمیفرستی

مگه دولتیا ثبت نام میکنن اصلا؟ پسر من تا سوم دولتی میرفت الان برا چهارم باید غیرانتفایی بنویسیم چون برا ثبت نام تو مدرسه خودش باید از ۷ خان رستم بگذریم

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو پسرم سال قبل غیر دولتی بودن امسال فک نکنم بتونم بزارمشون غیر دولتی واقعا عصبیم

مدرسه ام هنوز ثبت نام نکردم منتظر معجزم پول جور شه غیر دولتی ثبت نام کنم 

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا دولتی نمیفرستی

از اول من غیر دولتی نوشتم دیگه بعد دخترم امسال میخونه واسه تیزهوشان 

باید غیر دولتی باشه حتمان 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

دخترمو پسرم سال قبل غیر دولتی بودن امسال فک نکنم بتونم بزارمشون غیر دولتی واقعا عصبیممدرسه ام هنوز ث ...

انشالله درست میشه عزیزم 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾