2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس پسره

103 بازدید | 12 پست

از اقوام درجه یکم هست ولی اعتماد به سقفش وحشتناک بالا جوری که بقیه اعضای خانواده نگران هستن..خب اول بگم فوق لیسانس مهندسی عمران داره و حدود یه میلیارد سرمایه و یه دویست شیش...تا اینجا خوبه ولی خب سابقه اعتیاد داشته...کار رسمی نداره قد ۱۷۰شایدم کم تر... خانواده خوبی نداره پدر اعتیاد داره مادر جداشده و پدر اوضاع مالی ضعیف داره و از نظر عقلی کمی مشکل داره...خب حالا ما بش میگیم بیا مثلا فلان دختر خوبی سراغ داریم بریم خواستگاری با اعتماد به نفس میگه نه اوضاع مالی شون ضعیف زنه شغل پر درامد نداره زنه سفید باشه قدش بلند باشه پدرش میلیاردر باشه منظور از میلیاردر یعنی پدر دختره مثلا یه دویست میلیارد سرمایه داشته باشه جمعیت خانواده کم باشه تا بهش میگی باید با هم سطح خودت ازدواج کنی میگه  من مهندسم من یه میلیارد سرمایه دارم... نظر شما چیه می‌ترسیم سنش بره بالا و فرصت هایی که الان هست از دست برن و ازدواج کنن...۲۸ سالشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان