2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییییییی خفه میشم با تنگ الان دامن تنمه

خب بخاطر همینه دیگه پوستت رو هم سر نخوره نمیسوزی

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اره شنیدم گقت اینهفته 😮‍💨ولی پارسال اگه یادتون باشه از همون اول خرداد جهنم شد

هعی اره ولی یادم نیس. شمالیم و اینجا گرمه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

حقیقتا از تابستون خیلی خوشم میاد همه جا خوشگل و سر سبز و افتابیه ولی روزایی مث الان ک خیلی گرمه دوس ...

دقیقا منم عاشق یه هوای افتابی نرمال به باد اروم خنکم

ولی متاسفانه تصوراتم از تابستون خراب شد😂

دقیقا منم عاشق یه هوای افتابی نرمال به باد اروم خنکمولی متاسفانه تصوراتم از تابستون خراب شد😂

هعیی تو خونه بشینی این تایم خوبه بیرون بری ذوب میشی ولی. ولی خب شبا خنک میشه. کدوم استانی شما؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

تو یه خائن فیکی و از اولشم فن تابستون نبودی

من دارم شر شر عرق میریزم زیر کولر در حالی که بیست و چهار ساعت نیست از حموم در اومدم و همچنان میگم درود بر تابستون و خورشید

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

تو یه خائن فیکی و از اولشم فن تابستون نبودیمن دارم شر شر عرق میریزم زیر کولر در حالی که بیست و چهار ...

🤣🤣

بخدا این دو روز از شدت گرما نمی‌تونستم راه برممممم تازه برقم قطع کرده بودننن رسما میخواستم خودمو بکشم😂

🤣🤣بخدا این دو روز از شدت گرما نمی‌تونستم راه برممممم تازه برقم قطع کرده بودننن رسما میخواستم خودمو ...

برو زیر پتو هرچی چرک و میکروبه از بدنت در میاد انقد عرق میکنی😔🤣

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍