2777
2789
بوی عرق لباس خیس عرق سوز شدن هوای آلوده و گرم خراب شدن سریع خوراکی ها بی نظمی زندگی و خونه نشینی بچه ...

روشن بودن هوا از ۴صبح تا ۸ شب و طولانی بودن روزا

واااااای هر یه روزش ۳روزه انگار

باورم نمیشه هنوز ماه اولش تموم نشده😭🤧

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت کوتاه کرد...😔💔😂😂😂

حتی موهای کوتاشم بیشتر از قبلش اونو زیبا کرد(شبیه بزغاله شدم) 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تابستون کجاس سرسبزهبرگ های درختا رو نگاه کن یه وجب خاک و کث افت رو همشون نشسته

کم مونده درخت ها برن ب خواب تا کم اب مصرف کنن تو این گرما

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دلت رو خوش نکن از من لاغر تر نیست ولی میسوزم

تو دیگه چراااا

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

روشن بودن هوا از ۴صبح تا ۸ شب و طولانی بودن روزاواااااای هر یه روزش ۳روزه انگارباورم نمیشه هنوز ماه ...

تابستون برا کسی عشقه ک بره توربالی ساحل اونور آبی کوفتو زهرماری

ن ما که تفریحی نداریم

من وایسادم منو نمیشه کشت

تابستون کجاس سرسبزهبرگ های درختا رو نگاه کن یه وجب خاک و کث افت رو همشون نشسته

از زمستون بخاطر بی روحیش متنفرم 

و سرمای شدید و خونه نشینی 

ولی باز تابستونو یکم ترجیح میدم

البته به منطقه زندگیمونم هست ما تبریز زندگی میکنیم روزا گرمه درست ولی شبا خنکه 

شبا با همسرم شام میبریم یا پیاده روی میریم عصرا هم با دوستام یا خانوادمم

ولی زمستون فقط بست میشینم خونه حوصلم سر میره 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

زهرمار🤣دیگه اونقدرام اسکل نیستم تابستون فن باشم فن ماکان بدم باشم😂😂😂

😂😂😂😂

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست