2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به غذا ایراد میگیره

241 بازدید | 19 پست

صافش کردم 

من کباب لقمه خانگی درست کرده بودم 

باید حدود یک ای دو ساعت تو فریزر بذاری و بعد بیاری بیرون سرخ کنی 

منم همین الان از سر کار اومده 

در آوردم که براش سرخ کنم 

گفت بازم غذای دی فراست نشده بهم میدی 

مگه من نگفتم 

صبرم تمام شده 

دوازده ساله ایراد میگیره 

دوازده ساله نمیدانم چ کنم از دستش 

منم کباب لقمه ها را پرت کردم تو صورتش و گفتم کوفت بخوری و صدامو بردم بالا 

اونم هیچ نگفت هیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم ایرادگیر درست نمیشه، 

بابا و داداش منم اینقدر ایراد میگیرن مامانم بنده ی خدا هربار مجبور میشه دو سه تا غذای دیگه هم درست کنه تا بلاخره به یکیش راضی بشن. 

درست بشو هم نیستن! هرچی به مادرم میگم نکن! نکن! نکن! گوش نمیده. 

ادم ایرادگیر درست نمیشه، بابا و داداش منم اینقدر ایراد میگیرن مامانم بنده ی خدا هربار مجبور میشه دو ...

بخدا من شاغل هم هستم 

هزار تومن پس انداز ندارم 

فقط میخرم میکنم تو شکمش تا خفه بشه

به وآله بچم از این بهتره اصلا سهم بچم بود که گفت مامان نمی‌خورم بذار برای بابا بمونه اون بهانه گیره

بابای من کلا اینجوری بود این نمیخورم‌اون‌نمیخورم این سرخ کردنیه اون چربیه اون فلانه نفهمیدم چی خوردم هزارتا بهونه بی محلش کردیم الان همچی میخوره تا وقتی مامانم لیلی به لالاش میزاشت همین وضع بود گشنش میشه میخوره 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋