rahil83 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2620 عنوان دهه نودیییی😂 196 بازدید | 15 پست یه جایی هستم الان خانمه به شوخی یا جدی به دختر بچه گفت اذیت بدم میادبچه ام گفت والا منم ازت بدم میاد،میبینمت اس..ه..ال و استفراغ میشم😐😂😂بنده خدا او افق محو شدمنم هنوز در حیرتم از این همه زبون درازی 1404/04/24 | 17:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13mahgoli عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1452 چندان زبون درازی نکرده بنظرم وقتی کسی بهت همچین حرفی میزنه باید جوابشو بدی
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6875 وای چه بد مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
rahil83 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2620 چندان زبون درازی نکرده بنظرم وقتی کسی بهت همچین حرفی میزنه باید جوابشو بدی اخه اگه من بچه بودم بهم میگفتن سکوت میکردمدمش گرم جوابی داشت بده
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 25172 با اینا نمیشه کل کل کردمن هیچوقت تو جمع با بچه هام حرف نمیزنم البته اونام بی احترامی نمیکنن درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠
13mahgoli عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1452 اخه اگه من بچه بودم بهم میگفتن سکوت میکردمدمش گرم جوابی داشت بده دیگه هرکی هر رفتاری دلش بخواد میکنه بعدشم تو این دوره زمونه چیز عجیبی نیست تازه اگه سکوت کتی حقتو میخورن
j_fati_j عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1917 امان از این نسلالکی به ما دهه هشتادیا گیر میدادن شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21501 اخه اگه من بچه بودم بهم میگفتن سکوت میکردمدمش گرم جوابی داشت بده 😐😐جواب خوبی نداده بیشتر روی تربیتش دوستاش اینا برس هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 13915 زبون درازی نبود اصلا از خودش دفاع کرد خوشم اومد واقعا چرا باید مثل ماها بی زبون باشن؟؟به خاطر اینکه طرف سنش زیاد تره لال میشدیم کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7648 بچه بودم میگفتن به بزرگترا احترام بزار الان بچه ها منو به یه ورشون نمیگیرن😒 جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 13915 😐😐جواب خوبی نداده بیشتر روی تربیتش دوستاش اینا برس یکی به تو بگه ازت بدم میاد بهش میگی من عاشقتم؟؟ اتفاقا جواب های هویه خوب هم جواب داده کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21501 بچه بودم میگفتن به بزرگترا احترام بزار الان بچه ها منو به یه ورشون نمیگیرن😒 من از بچه زبون دراز خوشم نمیاد دوست دارم یک دختر مثل پرنسس ها ناز و پر عشوه و ادا باشه پسر ها جنتلمن و خوش تیپ باشه حرف های زشت و زننده و نامناسب با سنشون نزنن جواب هم دادن قشنگومودب جواب بدن هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21501 یکی به تو بگه ازت بدم میاد بهش میگی من عاشقتم؟؟ اتفاقا جواب های هویه خوب هم جواب داده نه منم میگم بدم میاد اما یک بچه نباید ایندجملهذاسهالراستفراغربگهالان اینو میگه چند سال بعد یک جواب های دیگه میده هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7648 من از بچه زبون دراز خوشم نمیاد دوست دارم یک دختر مثل پرنسس ها ناز و پر عشوه و ادا باشه پسر ها جنتلمن ... یعنی میگین دختر بچه سوسول و لوس باشه؟؟بچه چه دختر چه پسر باید مودب و خوش زیون باشه جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 21501 یعنی میگین دختر بچه سوسول و لوس باشه؟؟بچه چه دختر چه پسر باید مودب و خوش زیون باشه اره دیدین بعضی دختربچهذها وقتی حرف میزنن آدم اش میکنه براشون هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست